Tarieven fulfilment

Fulfilment

Bij Monta bieden we al fulfilment aan vanaf €2,95 per order. Vraag vandaag nog jouw voordelige offerte aan en krijg morgen al antwoord van Monta! 

Als jouw fulfilment partner in België nemen wij alles uit handen voor webshops: van de opslag van jouw voorraad, tot het inpakken en verzenden van je bestellingen. We regelen zelfs terugzendingen! 

Wil jij enkele specifieke onderdelen uitbesteden en een deel zelf in de hand hebben? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en dan gaan we samen op zoek naar een oplossing op maat

Kies voor Monta als fulfilment partner in België en ga volop aan de slag met de groei van jouw webshop! 

Software

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we bij Monta onze eigen magazijnsoftware. Deze bieden we nu ook aan aan webshops die hun eigen fulfilment in handen willen houden.

MontaWMS

Voor de grote spelers hebben we MontaWMS. De webshop kan in hun eigen magazijn gebruik maken van onze software en hardware. Meer weten over MontaWMS? Ontdek hier meer.

Vraag meer informatie aan

Wat onze klanten zeggen over Monta

Monta als fulfilment partner

Monta werkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce magazijnen en zorgt zo wereldwijf voor de verwerking en bezorging van de bestellingen van jouw klanten. Door onze snelle werkzaamheden worden alle bestellingen die voor middernacht nog binnenkomen in België, Nederland en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd.  

Jouw fulfilment kosten bij Monta

Monta is dé specialist in fulfilment voor webwinkels en packaging en is hét e-commerce bedrijf in logistiek. Er zijn veel voordelen met betrekking tot fulfilment, maar de vier belangrijkste binnen ons bedrijf zijn:

 • Transparantie in kosten;
 • Snelheid van werkzaamheden;
 • Zeer hoge betrouwbaarheid;
 • De regie ligt bij de klant.

Om jouw kosten zo overzichtelijk mogelijk te maken, werkt Monta met vaste kosten en zijn we hier heel transparant in. De kosten worden meestal berekend per 5 verstuurde bestellingen per dag, maar hier geven we je graag advies over. 

All-in fulfilment

Monta biedt je de kans om makkelijk over te stappen van jouw huidige fulfilment partner naar Monta tegen de voordeligste prijzen. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we uiterst optimaal de totale fulfilment van jouw webwinkel aanbieden. 

Dankzij onze Montaportal geniet jij van verschillende mogelijkheden zoals: 

 • Webshop koppeling Bol.com en/of Amazon;
 • Aansluiting op onze Montaportal – jouw webshop dashboard;
 • Performance garantie van 99,98%.

Natuurlijk bestaat fulfilment uit meer dan enkel fulfilment kosten. Daarom leggen we graag even het gehele logistieke proces uit. Zo krijg je meteen een duidelijk beeld over het het pakketje van jouw klant wordt verwerkt binnen de optimale servicemogelijkheden van Monta. 

Jouw van fulfilment uitgelegd

Zoals eerder verteld, verzorgen we het gehele logistieke proces: van verwerking en bezorging tot terugzendingen. Onze fulfilment kosten zijn dan ook all-in.  

Dit begint al bij een optimale koppeling tussen ons en jouw webshop, hierbij komt de expertise van onze IT-afdeling van pas. Zij zorgen ervoor dat de koppeling tussen jouw webshop en het systeem van Monta vlot verloopt.  

Vervolgens komen jouw producten bij ons binnen, worden ze zorgvuldig geteld, gecontroleerd en opgeslagen. Zo beheren we jouw voorraad en krijg je van ons een realtime overzicht. Hierdoor weet je altijd precies de hoeveelheid van je producten.  

Zodra er een bestelling voor je binnenkomt, gaan we aan de slag. We controleren het product altijd nog een keer extra voordat het ingepakt en verstuurd wordt naar jouw klant. Wil je iets extra’s voor je klant? Dan pakken we je bestelling zelfs in met eventueel cadeaupapier, beschermende verpakkingsmaterialen of voegen we een handgeschreven kaartje toe. 

Vergeet jouw terugzendingen niet!

Ook jouw verzendingen zitten mee in de all-in fulfilment kosten bij Monta. Hier zijn veel verschillende vormen voor zoals afhaalpunten, avondleveringen en pakketautomaten. Naast keuze uit diverse vormen van levering, kan je ook kiezen voor flexibele cut-off tijden. Zo kan je zelfs kiezen voor een cut-off tijd tot 23u45

Valt het product niet in de smaak bij je klant? Dan is een goede retourlogistiek voor ons essentieel aangezien de tevredenheid van jouw consumenten vaak bepaald wordt door de manier waarop terugzendingen afgehandeld worden.  

Hoe te starten met fulfilment bij Monta?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!