Mirakl koppeling met Monta

Koppeling Mirakl

Jouw fulfilment uitbesteden en de orderverwerking verder optimaliseren? Koppel dan jouw Mirakl marktplaats aan Monta. Met onze standaard Mirakl koppeling ben jij binnen enkele minuten na integratie weer operationeel.  
Met onze Montaportal krijg je ook direct toegang tot alle waardevolle informatie en jouw relevante data. Behoud dus zelf het overzicht en stuur bij waar nodig!  


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Mirakl koppeling met monta

Jouw webshop koppelen met Mirakl door Monta 

Door jouw Mirakl marktplaats te koppelen met Monta kun je nog gemakkelijker een groter publiek bereiken. Van oorsprong komt Mirakl uit de Franse markt, maar tegenwoordig gaat dit platform razendsnel internationaal. Jij kan dus ook heel snel je business verder laten groeien.  

Tegelijkertijd dragen wij bij Monta zorg voor de optimale orderverwerking. Wij zien wanneer de bestellingen binnenkomen en zodra alle producten zijn verwerkt en opgeslagen in ons magazijn, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van onze innovatieve magazijnsystemen hebben wij alle tools in huis om jouw orders foutloos te verwerken. Het resultaat: zeer tevreden consumenten.   

In ons MontaPortal heb je altijd een real-time inzicht over de status van je bestellingen, houd je altijd een overzicht, en kan je er zelfs voor zorgen dat bestellingen die voor 23u45 besteld zijn, de volgende dag nog worden bezorgd

Jouw vrijblijvende offerte binnen één dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Functies na koppeling met Monta

Synchroniseer jouw Mirakl-webshop met onze webshopkoppeling en ervaar optimale orderverwerking met een handig overzicht. Hier heb je alvast een overzicht met een diverse functionaliteiten: 

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.  
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van jouw orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten. 
Mirakl marktplaats koppeling met monta

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Wat is Mirakl?

Het Franse cloudbased e-commercesoftwarebedrijf Mirakl levert online marktplaatssoftware aan retailers, fabrikanten en groothandels en is specifiek ontwikkeld om externe verkopers en providers met elkaar te verbinden op een geschikte marktplaats. Groothandels-, productie-, en detailhandel processen worden zo geautomatiseerd door externe partners te zoeken. Je kan jouw webshop koppelen met Mirakkl voor de volgende platformen: 

  • Fonq (online woonwinkel met een ruim assortiment in de home & living branche welke actief is in Vlaanderen en op de Nederlandse markt)
  • Brico Privé (Franse website voor particuliere verkoop gewijd aan doe-het-zelvers, tuinieren en woningverbetering)
  • Eprice (Italiaanse online marktplaats voor IT-producten, huishoudelijke apparaten, films, dvd's en meer.
  • Fnac (Franse warenhuisketen voor boeken, cd's, dvd's, software en consumentenelektronica)
  • Decathlon (Franse winkelketen met sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen)
Wat is Mirakl
Optimaliseren orderverwerking maatwerk met monta

Snel en makkelijk integreren

Wil je jouw webshop verder professionaliseren? Dan is het optimaliseren van de orderverwerking een ideale volgende stap. Zo houd jij meer tijd over voor andere belangrijke aspecten. 

Vraag gerust vrijblijvend een demo aan zodat onze specialisten diverse mogelijkheden kunnen demonstreren. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!