Webshop opslag

Opslag van de webshop producten is vaak prima te regelen. Toch bespaar je met fulfilment verrassend snel op zowel de afhandeling van de orders als de verzendkosten. De relatief geringe kosten van voorraadopslag voor webshops zijn vrijwel direct terugverdiend met fulfilment.

Webshop opslag nodig?

Ben jij… 

 • …op zoek naar opslag voor je webshop? 
 • …een groeiend bedrijf, maar is er gebrek aan voldoende opslagruimte?  

Dan ben je bij Monta aan het juiste adres! Helaas zien we nog vaak een overvolle garage of trappenhuis, wat niet echt praktisch is. De voordelige prijzen van Monta zorgen ervoor dat je geen producten meer in je leefomgeving moet opbergen en een duidelijk overzicht hebt. Wist je dat het

Voordelen voor jouw webshop

 • Mogelijkheid tot beveiligde opslag van luxe webshop producten;
 • Opslagruimtes met specifieke temperatuur en/of luchtvochtigheid;
 • Ook voorraadopslag voor extra grote producten mogelijk;
 • Mogelijkheid om fashion items hangend op te slaan;
 • Webshop opslag met scherpe prijzen bij de fulfilment services.
Webshop opslag bij monta
Webshop opslag fulfilment monta

Het gebruik van opslag voor webshops

Opslag kun je tot op een zekere hoogte regelen vanuit je eigen leefomgeving. Echter, door gebruik te maken van fulfilment kun je niet alleen efficiënter de orders afhandelen, maar ook besparen op verzendkosten. De relatief geringe kosten zijn vrijwel direct al terugverdiend.  

Dankzij Monta kunnen webshophouders zich bezighouden met zaken zoals marketing & sales en het beheren van hun webshop.  

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Monta biedt jouw webshop opslag diverse mogelijkheden

Bij Monta hebben voor vrijwel elke webshop producten een passende oplossing. Zelfs voor luxeproducten of producten die speciale bewaaromstandigheden vereisen, hebben we opslagfaciliteiten beschikbaar in onze uitgebreide magazijnen. Ongeacht de omvang van je product. Of het nu klein of groot is, Monta heeft altijd een geschikte oplossing. Bovendien zijn de kosten van een dergelijke oplossing vaak voordeliger door de voordelen die Monta – als groot fulfilmentbedrijf – kan bieden.  

Indien je luxueuze producten verkoopt, zoals dure parfums of elektronica (ook wel bekend als ‘high care’ producten), staat de veiligheid van deze producten bij de opslag prioriteit 1. We hanteren het hoogste beveiligingsniveau, namelijk Borg 4, voor deze producten. Dit betekent dat ze worden bewaard in volledig afgesloten ruimtes binnen onze Belgische fulfilment centra, uitgerust met extra beveiligingsapparatuur. Standaardprocedure omvat een visitatieregeling en een strikt toegangscontrole-systeem. Als je behoefte hebt aan veilige webshop opslag, ben je bij Monta aan het juiste adres. 

Opslag mogelijkheden webshop monta
Webshop opslag voor gekoelde producten monta

Speciale webshop opslagomstandigheden? Bij Monta kan alles!

Moeten jouw producten worden opgeslagen onder bepaalde omstandigheden? Dan kan dit perfect bij Monta. Of het nu gaat om gekoelde opslag of een bepaalde luchtvochtigheid, wij kunnen de omgeving aanpassen aan de eisen van de producten die je online verkoopt. We staan open voor gesprekken om de mogelijkheden te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor jouw webshop. 

Vaak wordt fulfilment geassocieerd met het Uitbesteden van de orderverwerking voor kleine en gemakkelijk verzendbare producten. Maar wist je dat we ook fulfilment kunnen verzorgen voor extra grote XL-producten, mits het orderaantal voldoende is? Aarzel niet om ons te benaderen voor meer informatie over deze mogelijkheden. We denken graag met je mee. 

Wat onze klanten zeggen

Webshop opslag op maat monta

Op maat opslag voor je webshop producten nodig?

Monta heeft de mogelijkheid om de opslagruimte aan te passen op basis van jouw wensen. Vanzelfsprekend betaal je enkel voor de opslaglocaties die je daadwerkelijk gebruikt. Ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheden van webshop opslag? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aanpassen van opslagruimte voor webshops. We maken graag een op maat gemaakte offerte voor je, zodat je een precieze indicatie hebt van de kosten. We helpen je graag bij het creëren van ruimte en het vinden van een passende oplossing.

Voordelen voor jouw webshop

Monta beschikt over een groot aantal fulfilment vestigingen voor webshop opslag verspreid door Nederland en ook voor fulfilment in België en Duitsland zijn wij operationeel (altijd inclusief nieuwe regelgeving). De vestigingen kunnen worden onderverdeeld in de volgende typen opslaglocaties:

 • Palletlocaties;
 • Bulklocaties;
 • Orderpicklocaties op collo-niveau.

De vestigingen zijn uiteraard goed beveiligd. Een visitatieregeling behoort tot de standaardprocedure en er wordt tevens een strikt toegangscontrole-systeem gehanteerd.

Voordelen voor jouw webshop met monta
De kosten van opslag voor je webshop bij monta

Investeren in opslag voor je webshop?

De kosten voor webshop opslag hangen af van verschillende factoren, zoals: 

 • De aard van de producten  
 • Het gemiddelde aantal orders per dag 

Onze all-in fulfilment aanpak neemt logistieke zorgen volledig uit handen. We bieden niet alleen opslag, maar ook diensten zoals terugzendverwerking en scherpe cut-off tijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen! We kunnen snel inzicht geven in de kosten en je voorzien van een geheel vrijblijvende, op maat gemaakte offerte.