Haal alles uit
jouw webshop

De partner van 1800 webshops.

  • Jouw eigen contactpersoon
  • Voor 23u45 besteld, morgen in huis*
  • Wereldwijd verzenden
  • Jouw eigen contactpersoon
  • Voor 23u45 besteld, morgen in huis*
  • Wereldwijd verzenden

Wij zorgen ervoor dat jij ongelimiteerd kan groeien met je orderverwerking.

Heb jij een webshop en ben je op zoek naar de beste manier om jouw orders te verzenden? Monta heeft voor jou een passende oplossing!

Geef je fulfilment uit handen

Monta verzorgt de fulfilment voor meer dan 1.800 webshops. Dit doen we vanuit onze 17 magazijnen verspreid door België, Nederland, Duitsland en Engeland

Zelf je verzending regelen

Hou je liever de verzending van je orders in eigen handen? Maak dan gebruik van onze software! Voor de grote spelers met eigen magazijnen is er MontaWMS.

Ga je voor slimme software of besteed je liever alles uit?

Monta heeft diverse logistieke oplossingen, zodat jij ongelimiteerd kunt groeien! Meer dan 1.800 webshops gingen je voor. Laat je e-mailadres achter en download de info.

Monta brochure
160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Hoe werkt Monta?

Of je nu een grote of kleine webshop hebt:
we hebben voor jou een passende oplossing!

We zijn zo goed als ze zeggen dat we zijn

Fulfilment – Omdat elk pakket telt.

1,800+

webshops

Met fulfilment regelen wij alle logistiek voor jouw webshop – van opslag van de producten, het verpakken en verzenden van bestellingen tot afhandeling van de retouren. Monta helpt webshops in alle fases van 2.000 tot 2 miljoen+ bestellingen per jaar. Elk pakket is even belangrijk!

Monta fulfilment

Fulfilment monta

Koppel met alle webshop platforms

10+

platforms

Of je nu gebruik maakt van de bekende webshop platforms als Shopify en WooCommerce of verkoopt via Bol.com en Amazon; we kunnen een koppeling met jouw webshop realiseren. Ook als je een niet bekend webshop platform gebruikt, kunnen onze IT’ers je helpen om een webshop koppeling tot stand te brengen.

Alle vervoerders op één plek

15+

vervoerders

Monta werkt samen met een groot aantal vervoerders. Kies je voor all-in fulfilment? Dan helpen onze experts een vervoerder kiezen die het best bij jouw webshop en eisen aansluit. Kies je voor maatwerk fulfilment, dan beslis je helemaal zelf welke vervoerder het beste bij jouw webshop past of laat je je klant de keuze maken.

Monta samenwerken

Kunnen we je helpen?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!