UPS koppeling met monta

UPS koppeling

Nooit meer zorgen maken over de verwerking en verzending van jouw bestellingen? Kies dan voor een UPS koppeling via Monta. De bestellingen worden dan voor jou in ons magazijn verwerkt en verpakt door de medewerkers van Monta, en vervolgens opgehaald en verstuurd via UPS. UPS is een betrouwbare partner en dankzij onze standaard koppeling is alles binnen no-time operatief. Behoud te allen tijde het overzicht en groei met jouw webshop verder!


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppel UPS met Monta

Kies je voor fulfilment bij Monta, dan kun je ook kiezen voor één van onze aangesloten vervoerders. Wil je liever jouw consument een keuze laten maken? Dan is onze Universele check-out functie een goede oplossing. Bij deze optie heeft de consument keuze uit diverse bezorgers. Jij maakt een selectie en wij zorgen voor een correcte afhandeling. Kies je voor verzending via (onder andere) UPS? Dan heeft Monta een standaard koppeling ontwikkeld. Via de MontaPortal heb jij zo altijd toegang tot de actuele statussen van je orders en waar nodig kun je de instellingen volledig naar eigen wens inrichten.

Koppeling UPS met Monta
UPS koppeling met Monta

Maak indruk met jouw klantvriendelijkheid

In de praktijk werkt een UPS koppeling met Monta heel eenvoudig. Wij dragen namelijk zorg voor de gehele orderverwerking. Zodra een bestelling is geplaatst, maken wij het pakket in orde. De juiste producten worden verzameld en op een correcte manier ingepakt. De bestelling wordt aangemeld bij UPS en daarna kunnen zowel jij als de klant de tracking-gegevens inzien. Je weet zo precies waar het pakket zich bevindt! In de MontaPortal heb je zo ook toegang tot alle belangrijke informatie met betrekking tot de bestellingen. Verzenden via UPS levert je diverse voordelen op. Doordat alle processen geautomatiseerd verlopen, bespaar je per bestelling veel tijd, terwijl je klanttevredenheid erop vooruitgaat. 

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
  • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
  • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Wat is UPS?

United Parcel Service, of in de volksmond UPS is één van de meest bekende bezorgdiensten ter wereld. Met op jaarlijkse basis meer dan 4,6 miljard pakketten is het een grote speler. UPS bezorgt zowel per vliegtuig, boot, auto en tegenwoordig ook met de fiets. Op dit moment is UPS in meer dan 220 landen actief. Een goede partner als jij ook de ambitie hebt om internationaal stappen te zetten. 

Groei jij mee?

Wil jij met jouw webshop de volgende stap zetten? Is het interessant om jouw producten ook internationaal aan te bieden? Overweeg dan om voor een UPS koppeling met Monta te kiezen. Vanuit ons systeem stuur jij je webshop aan en kies je de vervoerders die het beste bij jou passen. Internationaal verzenden via UPS was nog nooit zo makkelijk. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan!

Wat is UPS