Cycloon koppeling monta

Koppeling Cycloon

Bij Monta werken we samen met verschillende types vervoerders, waaronder de Nederlandse vervoerder Cycloon. Cycloon bezorgt jouw pakjes met de fiets. Als je dus op zoek bent naar een vervoerder in Nederland met oog voor het milieu, dan is de Cycloon koppeling met Monta een uitstekende keuze!  

 • Monta zorgt voor de correcte verwerking van jouw orders in
 • En we bezorgen jouw pakketjes zo snel mogelijk bij Cycloon zodat zij meteen naar je Nederlandse klanten kunnen fietsen.  

Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Maak de Cycloon-koppeling met Monta in Nederland

Met de koppeling van jouw Cycloon account met Monta wordt elke bestelling automatisch gesynchroniseerd. Onze IT-specialisten hebben een standaard koppeling met Cycloon ontwikkeld, waardoor jouw webshop snel kan worden aangesloten en de volledige koppeling tussen Monta, Cycloon en jouw webshop binnen enkele minuten operationeel is. Onze koppeling met Cycloon is standaard, maar de instellingen binnen de MontaPortal kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Koppeling Cycloon via Monta
verzenden via Cycloon met Monta

De voordelen op een rijtje

Hier krijg je van ons enkele voordelen die jij krijgt door jouw Nederlandse bestellingen te verzenden via Cycloon met Monta.

 • Het duurzame aspect aan de bezorging  
 • Duurzaam is daarom niet duurder. Deze manier van pakketbezorging brengt geen extra kosten met zich mee.  
 • Jouw consumenten genieten van Next Day Delivery. Pakketten worden door Cycloon binnen het tijdvak van 17:00 – 22:00 uur bezorgd. 

Het is goed om te weten dat, hoewel onze fulfilment centers in België, Nederland en Duitsland zijn gevestigd, Cycloon enkel in Nederland bezorgd. Verkoop jij met je webshop in Nederland? Dan is Cycloon dé ideale oplossing voor jou. Door een slimme IT-koppeling kunnen we de consument, in Nederland, een e-mail sturen met informatie over de livelocatie van het pakket en de verwachte afleverdatum. 

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Maatschappelijk impact maken

Onze koppeling met Cycloon biedt uitgebreide mogelijkheden voor het verzenden van allerlei soorten producten. Ongeacht de grootte van jouw webshop: Monta zorgt ervoor dat elk product tijdig en correct wordt verzonden. Kies dus voor een écht duurzame oplossing en laat jouw Nederlandse pakketjes door Cycloon verzenden.  

Tegenwoordig worden er al 35.000 pakketten per dag bezorgd door deze vervoerder! Het doel van Cycloon is dan ook om in 2025 klimaatpositief te zijn. Wil je meer weten? Download hier de brochure met meer data over de samenwerking tussen Cycloon en Monta.

Profiteer vandaag nog!

Wil je jouw webshop koppelen aan Monta en daarbij profiteren van het duurzame karakter van Cycloon? Dat is mogelijk! Ons team van IT-specialisten kan binnen no-time een koppeling aanleggen met Cycloon als vervoerder. Of je nu een persoonlijke demo wilt of direct aan de slag wilt, wij helpen je graag verder. Plan vandaag nog een demo in of neem telefonisch contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Duurzaam verzenden met monta