Izipack koppeling met Monta

Izipack koppeling

Monta heeft een standaardkoppeling ontwikkeld met Izipack. Dit betekent dat jouw bestellingen nu nog sneller verwerkt, verzonden en bezorgd kunnen worden. Als je ervoor kiest om jouw orderverwerking aan Monta uit te besteden, heb je meer tijd over voor andere bedrijfsprocessen. Zo kun je flink groeien! Monta kan samen met Izipack zorgen voor een juiste afhandeling van jouw bestellingen. Wil je weten wat de meerwaarde is van een Izipack koppeling met Monta? Lees dan verder.


ouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Geniet van de voordelen van Izipack!

Als je besluit om een Izipack koppeling met Monta te gebruiken, dan kun je jouw klanten voorzien van een uitstekende levering van online bestellingen. Izipack biedt namelijk niet alleen snelle bezorging, maar ook andere voordelen. Hieronder vind je deze voordelen verder uitgewerkt:

  • XL en odd-sized leveringen: Izipack focust zich op grote pakketten of pakketten met afwijkende afmetingen.
  • Beschikbaar in Nederland en België: Izipack bezorgt niet alleen binnen de Nederlandse landsgrenzen, maar ook in België. Jouw grote, afwijkende pakketten kunnen dus ook in België gemakkelijk geleverd worden. 
  • Flexibel in oplossingen op maat: Izipack denkt graag met je mee over je logistieke processen. Zowel Monta als Izipack bieden oplossingen op maat. 
Koppeling Izipack met Monta
Izipack orderverwerking via Monta

Meer dan gewoon vervoer 

Bij Monta wordt een Izipack koppeling snel en eenvoudig aangelegd. We nemen de volledige orderverwerking voor onze rekening, vanaf het moment dat de bestelling binnenkomt tot aan de tevredenheid van de klant. Zodra we de bestelling ontvangen, zorgen we voor de verwerking ervan. We verzamelen de gewenste producten en verpakken deze correct. Vervolgens verzenden we dan dus het pakketje via Izipack. Via de aangesloten MontaPortal kun je te allen tijde de actuele bestellingstatus inzien. Bovendien kun je de vervoerders-instellingen binnen de Portal naar eigen wens aanpassen. Wij zorgen ervoor dat deze aanpassingen direct worden verwerkt in onze werkzaamheden. 
 

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
  • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
  • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Wat is Izipack? 

In 2018 werd Izipack opgericht door een groep ervaren ondernemers. Na succesvol te zijn geweest in hun eigen bedrijven, besloten ze hun krachten te bundelen en Logistic Ventures op te richten, wat leidde tot de oprichting van Izipack. De oprichters hebben uitgebreide kennis en een solide klantenbestand opgebouwd in zowel de fintech- als logistieke sector.

Klaar voor de volgende stap?

Bij Monta streven we ernaar om samen met jou de volgende stap te zetten voor jouw webshop. Door jouw fulfilment uit te besteden aan Monta, zorgen wij voor een optimale orderverwerking en bezorgt Izipack de bestellingen op de juiste manier. Kunnen wij iets voor je betekenen? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een online demo aan of neem contact met ons op. We staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! 

Wat is izipack