CCV Shop Logo Monta

Koppeling Exact Online

Handmatig invoeren, zelf verwerken en data-analyses zijn verleden tijd. Kies voor de Exact Online koppeling met Monta en optimaliseer jouw orderverwerking in no-time. Door jouw fulfilment uit te besteden aan Monta profiteer je van diverse voordelen. Kies voor een standaard Exact Online koppeling, onze IT-specialisten gaan graag voor je aan de slag om de koppeling aan te leggen en zo de efficiëntie van jouw webshop te verhogen.  


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Exact online koppeling met monta

Koppel Exact Online met Monta

Onze ontwikkelaars hebben voor jou al een standaard Exact Online koppeling ontwikkeld. Hierdoor kan jij heel gemakkelijk jouw webshop synchroniseren met de MontaPortal. Wij leggen de basis aan en vervolgens heb jij alle vrijheid om de instellingen naar eigen wens te configureren. Binnen enkele klikken ben je operationeel met onze systemen. Wij dragen daarnaast ook zorg voor de ontvangst, opslag, verpakking én verzending van jouw bestellingen. Wil je ook de terugzendingen uitbesteden aan Monta? Geen enkel probleem! Zeg maar wanneer we kunnen beginnen. 

Jou vrijblijvende offerte binnen één dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Jouw functionaliteiten na integratie

Koppel jouw Exact Online webshop met Monta en profiteer van onderstaande functionaliteiten:

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct overzicht in de status van jouw orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en
Functionaliteiten integratie koppeling met monta

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Exact Online; wat is dat?

Exact Online is per definitie een alles-in-één ERP-pakket. Voornamelijk KMO-bedrijven maken gebruik van dit platform aangezien dit softwarepakket helpt ondernemers met het bijhouden van de boekhouding en CRM. Naast de standaard pakketten, bieden ze ook licenties die speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfsactiviteiten en branches. Bijvoorbeeld in de accountancy, projectmanagement, HR en meer! 

Exact Online; wat is het
ERP-systeem exact online met monta

Alles vanuit één platform, da’s gemakkelijk!

Koppel jouw ERP-systeem als Exact Online aan ons platform en stuur je volledige webshop aan vanuit één centraal platform. Hiermee:  

  • Creëer je overzicht  
  • Verhoog je de efficiëntie 
  • Krijg je meer grip op je webshop, voorraad en orders  
  • Begin je met automatiseren

Monta legt ook koppelingen aan met Exact Globe. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder! 

Wij helpen jou verder te groeien

Bij Monta geloven we dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Vraag gerust jouw gratis demo aan, dan demonstreren onze specialisten graag al jouw diverse mogelijkheden. Neem nu vrijblijvend contact op om jouw afspraak in te plannen.

Laat jouw webshop verder groeien met Monta! 

Optimale orderverwerking met monta