Fulfilment per branche

Denk jij eraan om misschien je fulfilment uit te besteden? Dan snappen we dat jij het fijn vindt dat we bekend zijn met het juiste fulfilment proces binnen jouw branche. Per branche zijn er namelijk andere factoren waar extra waarde aan wordt gehecht bij het fulfilment proces.

Fulfilment per branche

Het is niet zo vreemd dat er bij fulfilment per branche aan andere factoren extra waarde wordt gehecht.

De fulfilment per branche verschilt doordat er andere behoeften zijn binnen iedere branche. Het begrijpen van fulfilment per branche is van cruciaal belang. Bij Monta regelen we fulfilment per branche voor webshops met zeer uiteenlopende producten. Voor het gemak delen we deze even in de volgende categorieën in: Cosmetica & Verzorging, Elektronica, Fashion, Food, Home & Kids, Sport & Gezondheid. Lees hieronder kort over hoe de fulfilment per branches loopt, en klik op de button onder de branche waarbinnen jij actief bent met je webshop voor meer informatie over het fulfilment proces!

Fulfilment per branche monta
COsmetica fulfilment monta

Cosmetica & Verzorging

Bij het fulfilmentproces voor cosmetica en verzorgingsproducten moet je rekening houden met enkele specifieke behoeften:

 • Luxe artikelen en temperatuurgevoeligheid: Veel cosmetica- en verzorgingsproducten vereisen speciale opslagomstandigheden en zorgvuldige behandeling.
 • Snelle levering: Gezien de concurrentie in de markt, is snelle levering essentieel voor klanttevredenheid. Social media is van grote belang op het aankoopgedrag van de consument en zorgt dat de consument het artikel snel in huis wil om te testen. 

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw cosmetica en verzorgingsproducten.

Elektronica

Bij het fulfilmentproces voor elektronica producten moet je rekening houden met enkele specifieke behoeften:

 • Gevoeligheid en waarde: Elektronische producten zijn vaak gevoelig voor schade en hebben een hoge waarde, wat zorgvuldige behandeling en beveiligde opslag vereist.
 • Retourbeheer: Gezien de complexiteit en de waarde van elektronische producten, is een efficiënt en effectief retourbeheerproces cruciaal.
 • Traceerbaarheid: Klanten verwachten volledige traceerbaarheid van hun elektronica aankopen.
 • Batchnummer / serienummer registratie: Dit is een vereiste bij elektronica.

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw elektronica artikelen.

Elektronica fulfilment monta

Fashion

Bij het fulfilmentproces voor fashion artikelen moet je rekening houden met enkele specifieke behoeften:

 • Seizoensgebondenheid en trends: Mode is erg afhankelijk van seizoenen en snel veranderende trends, Wat flexibiliteit en snel aanpassingsvermogen vereist in het fulfilmentproces.
 • Grootte en kleurvariaties: Door grote variatie in maten, kleuren en stijlen in mode heb je een georganiseerd voorraadbeheer nodig.
 • Hoge retourpercentages: Mode heeft over het algemeen hogere retourpercentages dan andere industrieën. Hierdoor ben je bijna verplicht om over een efficiënt retourbeheer te beschikken.

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw Fashion artikelen.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Food

Bij het fulfilmentproces voor voedingsproducten heeft enkele specifieke behoeften:

 • Houdbaarheid en opslag: Voedingsmiddelen hebben vaak een beperkte houdbaarheid en vereisen speciale opslagomstandigheden- en methodes (FEFO/FIFO, koelen).
 • THT-registratie bij food-producten: Voedselproducten moeten op houdbaarheidsdatum worden geregistreerd. Hierdoor zul je nooit producten waarvan de houdbaarheidsdatumdatum bijna verlopen is opsturen naar jouw consumenten.
 • Snelle levering: Gezien de beperkte houdbaarheid van voedselproducten, is snelle levering cruciaal om versheid te garanderen.

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw Food producten.

Food fulfilment monta

Home & Kids

Bij het fulfilmentproces voor Home & Kids producten heeft enkele specifieke behoeften:

 • Diversiteit in productgrootte en -gewicht: Home & Kids producten kunnen variëren van kleine, lichte items tot grote, zware meubels, wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen vereist in verpakking en verzending. 
 • Seizoensgebondenheid en trends: Net als mode, kunnen Home & Kids producten afhankelijk zijn van seizoenen en trends. Ook hier heeft jouw fulfilmentproces en voorraadbeheer flexibiliteit nodig. 

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw Home / Kids producten.

Sport & Gezondheid

Bij het fulfilmentproces voor Sport & Gezondheid producten heeft enkele specifieke behoeften:

 • Verscheidenheid aan producttypes: Sport & Gezondheid producten kunnen variëren van kleine, lichte items zoals vitaminesupplementen tot grote en zware uitrusting. Hierdoor moet je flexibiliteit in jouw verpakking- en verzendingproces verwerken. 
 • Gevoeligheid en houdbaarheid: Veel gezondheidsproducten kunnen gevoelig zijn voor temperatuur of een beperkte houdbaarheid hebben (zoals supplementen). Hiermee moet je rekeninghouden met de opslagomstandigheden van jouw producten.

Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw sport & gezondheid producten.

Sport en gezondheid fulfilment monta

Hoe te starten met fulfilment?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Verwachten van Monta?

Bij aanlevering voor 12:00 uur, dezelfde dag nog verwerkt
Snelheid is een groot onderdeel van het succes van jouw webshop. Daarom wordt een retour, die vóór 12:00 uur bij ons is aangeleverd, dezelfde dag nog verwerkt. Het gehele proces wordt, net als alle andere fulfilment processen, gecoördineerd door onze customer-service medewerkers, zodat de klant optimaal geïnformeerd blijft over waar zijn of haar retour zich bevindt en wanneer hij en zij terugbetaald wordt. 

Service en kwaliteit voor elke fulfilment per branche
Fulfilment voor jouw webshop is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte logistiek. Snelheid van een orderverwerking, handige afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening inclusief een uiterst eenvoudige en efficiënte retourlogistiek voor elke fulfilment per branche.

Gemak voor je bedrijf en voor de klant
Omdat wij onze retourlogistiek zo goed op orde hebben, brengt dit veel gemak voor jou mee. Bovendien kun je zelf als ondernemer de retourkosten voor je webshop kiezen (zo kun jij zelfs met je retours winst maken!) en de retourvoorwaarden uitschrijven. Wij zorgen er dan voor dat het bij elke fulfilment per branche goed gaat.

Service en kwaliteit van monta