Fulfilment – Omdat elk pakket van waarde is.

Met onze fulfilment diensten hoef je je geen zorgen te maken over de logistieke uitdagingen van jouw online winkel – van productopslag, het verpakken en verzenden van bestellingen tot de afhandeling van retourzendingen. Monta biedt ondersteuning aan e-commerce bedrijven in alle fases, van 2.000 tot meer dan 2 miljoen pakketten per jaar. Elk pakket behandelen wij met zorg!

Alles over fulfilment via Monta

Fulfilment betreft het volledige logistieke traject vanaf de verkoop in jouw webshop tot de levering bij de klant. Dit proces omvat opslag, verpakking en verzending van producten vanuit het magazijn tot aan de deur van de consument.

Navigeer direct naar een van de onderstaande onderwerpen

Kies voor Monta Fulfilment en breng je logistieke proces naar een hoger niveau!

Alles over fulfilment via Monta
Voordelen van Fulfilment Uitbesteden voor Jouw Webshop

Voordelen van Fulfilment Uitbesteden voor Jouw Webshop

Het integreren van fulfilmentdiensten kan een aanzienlijke meerwaarde bieden voor je webshop. Hier zijn enkele sleutelvoordelen:

 • Efficiëntie in Orderverwerking: Fulfilmentcentra zijn geoptimaliseerd voor snelle en nauwkeurige orderverwerking, wat leidt tot snellere leveringstijden.
 • Kostenbesparing op Opslag en Verzending: Door schaalvoordelen kunnen fulfilmentproviders vaak lagere tarieven bieden voor opslag en verzending dan individuele webshops.
 • Flexibiliteit in Voorraadbeheer: Fulfilmentcentra kunnen gemakkelijk opschalen tijdens piekperiodes, waardoor je niet vastzit aan ongebruikte ruimte of beperkte capaciteit.
 • Verbeterde Klanttevredenheid: Met professionele verpakking en betrouwbare levering verbeter je de klanttevredenheid en stimuleer je herhaalaankopen.

Dit stelt je in staat je te concentreren op de uitbreiding van jouw online business!

Geloof onze klanten maar

Ons fulfilmentproces: We leggen het graag in 10 stappen voor je uit!

Bij Monta verzorgen we het complete logistieke traject voor jouw online verkopen. Dit begint zodra we jouw productvoorraad ontvangen in onze geavanceerde opslagfaciliteiten en loopt door tot het moment dat de producten klaar zijn voor verzending naar de klant.

 1. IT-integratie: Koppeling van jouw bestelsysteem met ons magazijn voor naadloze orderafhandeling.
 2. Goederenontvangst: Zorgvuldige inspectie en registratie van producten bij binnenkomst.
 3. Opslag: Efficiënte en veilige opslag van producten in ons magazijn.
 4. Orderverwerking: Precies en snel picken van de producten.
 5. Verpakken: Zorgvuldig inpakken met opties voor personalisatie.
 6. Verzending: Snelle levering met diverse verzendopties.
 7. Retourlogistiek: Vlotte afhandeling van het retourproces voor optimale klanttevredenheid.
 8. Voorraadbeheer: Real-time inzicht en beheer van voorraden.
 9. Rapportage: Uitgebreide rapportage voor volledige controle over je fulfilmentproces.
 10. Klantenservice op Maat: Een persoonlijk contactpersoon, direct antwoord al je vragen over orders, voorraad of ons fulfilment proces.
Ons fulfilmentproces: We leggen het graag in 10 stappen voor je uit

Jouw fulfilment proces in 80 seconden!

Der Erfüllungsprozess in 80 Sekunden Wir sind Monta
Fulfilment Mogelijkheden voor Jouw Bedrijf: Order Fulfilment door Experts

De Mogelijkheden voor Jouw Webshop: Order Fulfilment door Experts

Laat de complexiteit van orderverwerking over aan de experts van Monta en ontdek hoe fulfilment diensten jouw bedrijf kunnen transformeren.

 • Maatwerk Orderverwerking: Ontvang oplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en klanten.
 • Geavanceerde Technologie en Automatisering: Profiteer van de nieuwste technologieën voor een snelle en foutloze verwerking van elke bestelling.
 • Wereldwijde Verzending en Logistiek: Breid je bereik uit met efficiënte, wereldwijde distributiemogelijkheden.
 • Naadloze Retourafhandeling: Zorg voor een soepele retourervaring voor klanten, wat cruciaal is voor klanttevredenheid en loyaliteit.

Stap in de wereld van gestroomlijnde, professionele fulfilment en zet de volgende stap in de groei en efficiëntie van jouw bedrijf.

1.800+ webshops gingen je voor

Ontdek binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan behalen met ons fulfilment.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

E-commerce fulfilment: Onze Fulfilment Services Afgestemd op Jouw Behoeften

Bij Monta begrijpen we dat elke webshop uniek is. Daarom bieden we zowel op maat gemaakte e-fulfilment diensten als een all-in service aan. Onze op maat gemaakte oplossing stelt je in staat om de specifieke aspecten van de fulfilment te kiezen die het beste bij jouw bedrijf passen, van opslag en verpakking tot verzending en retourbeheer. Dit biedt de flexibiliteit om services te kiezen die aansluiten bij jouw unieke producten en klantverwachtingen.

Aan de andere kant staat onze all-in service voor gemak en efficiëntie. Hierbij nemen we het gehele fulfilment proces uit handen, waardoor jij je volledig kunt richten op het groeien van je bedrijf en het verbeteren van je producten. Deze dienst is ideaal voor bedrijven die een uitgebreide, zorgeloze oplossing zoeken voor hun logistieke uitdagingen.

Ongeacht de gekozen route, staat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We gebruiken geavanceerde technologieën en methoden om te zorgen dat elke order nauwkeurig en tijdig wordt verwerkt, terwijl we voortdurend zoeken naar manieren om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van jouw markt. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde uitleg en ontdek welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

E-commerce fulfilment: Onze Fulfilment Services Afgestemd op Jouw Behoeften
Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.
Belangrijke overwegingen bij het kiezen voor fulfilment

Belangrijke overwegingen bij het kiezen voor fulfilment

Met meer dan twee decennia ervaring biedt Monta een prestatiegarantie van 99,98% voor onze klanten. Met vestigingen op strategische locaties zijn we altijd dichtbij.

 1. Transparantie in Kosten: Duidelijkheid over de kosten van elk aspect van fulfiment, wat helpt bij het afstemmen van jouw prijsstrategie en marketing.
 2. Snelheid van Werkzaamheden: Onze efficiënte fulfilmentdiensten, gecombineerd met snelle IT-integratie, zorgen voor een naadloze ervaring.
 3. Klantgerichte Regie: Bied diverse verzendopties aan jouw klanten en geef ze de vrijheid om hun levering naar wens aan te passen.
 4. Hoge Betrouwbaarheid: Met onze nauwkeurige orderverwerking streven we naar perfecte klanttevredenheid.

Met Monta aan je zijde, transformeer je de logistieke uitdagingen van jouw online shop in een gestroomlijnde, efficiënte operatie, waardoor je de ruimte krijgt om je te richten op wat echt telt: het laten groeien en bloeien van jouw bedrijf.

“Strategisch partnership zorgt voor snelle groei” – iBood.

“Zalig dat we ons nu niet meer zorgen hoeven maken over de logistieke afhandeling; we weten nu dat het goed komt, ook wanneer we weer van die pieken gaan krijgen, zoals Cyber Monday, Black Friday en de feestdagen.”

Lees hier het interview met Rogier van Egmond – de Chief Operating Officer van iBood.

Ibood fulfilment met Monta
Fulfilment brochure Monta

Ontdek hoe ons fulfilment jouw webshop kan helpen in een overzichtelijke brochure.

Er gingen jou al meer dan 1.800 tevreden webshops voor. Wil je weten of Monta ook voor jouw logistiek interessant is?  

Laat dan hier eenvoudig je e-mailadres achter en download meteen de brochure! 

“Wij zijn klaar voor de toekomst” – BALR.

“De hybride oplossing is bij BALR gerealiseerd door vanuit twee warehouses te werken, waarbij binnen het ene magazijn op B2C wordt gericht, en binnen de andere op B2B.”

Lees hier het interview met Olaf Berendsen, Director of Operations bij BALR.

Balr magazijnsoftware via MontaWMS
Een soepele start met Monta's fulfilment: Efficient Voorraadbeheer, Verpakken en Verzenden van Jouw Bestellingen

Een soepele start met Monta’s fulfilment: Efficient Voorraadbeheer, Verpakken en Verzenden van Jouw Bestellingen

 1. Persoonlijke Aanpak: Ons team werkt nauw met je samen om een fulfilmentstrategie te ontwikkelen die past bij jouw specifieke behoeften.
 2. Veilige Opslag: Jouw producten worden opgeslagen in onze beveiligde faciliteiten, waarbij efficiëntie en veiligheid voorop staan.
 3. Snelle Verwerking en Verzending: Orders die voor de cut-off tijd binnenkomen, worden dezelfde dag nog verwerkt en klaargemaakt voor verzending.
 4. Inzicht en Controle: Via ons online platform heb je real-time toegang tot gegevens over je voorraad, bestellingen en retouren, zodat je altijd op de hoogte bent van de prestaties van jouw e-commerce business.

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

 • Altijd 1 contactpersoon – zo weten we alle ins & outs van jouw webshop
 • Het fulfilment proces is aan te passen naar jouw voorwaarden
Flexibiliteit en Service op Jouw Voorwaarden: Performance Garantie per Order

Flexibiliteit en Service op Jouw Voorwaarden: Performance Garantie per Order

Ervaar ongeëvenaarde service en flexibiliteit, met de belofte van een fulfilment performance garantie van 99,98% voor elk pakket die we voor jouw webshop verwerken.

 • Aangepaste Serviceopties: Kies de diensten die het beste bij jouw branche en bedrijfsmodel passen, van opslag tot verzending.
 • Real-time Ordertracking: Blijf altijd op de hoogte met nauwkeurige en transparante tracking van elk pakket.
 • Responsieve Klantondersteuning: Snelle en effectieve ondersteuning, afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf.
 • Risicovrije Prestatiegarantie: Vertrouw op onze belofte van kwaliteit en tijdige levering voor elke bestelling, zonder uitzonderingen.

Met onze performance garantie en op maat gemaakte services, is jouw bedrijf verzekerd van een naadloze, betrouwbare en klantgerichte orderverwerking

Ontdek alles over de meest complete fulfilment services

Belangrijke Extra’s bij Monta’s proces van Fulfilment

 • Flexibel Contract: Bij Monta bieden we een open en dagelijks opzegbaar contract, zodat je altijd profiteert van onze diensten zonder langdurige verplichtingen.
 • Late cut-off tijd: Bestellingen geplaatst tot 23u45 worden de volgende werkdag al geleverd, waardoor je klanten snel van hun aankopen kunnen genieten.
 • Persoonlijke Service: Een toegewijde contactpersoon staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of behoeften.

Met Monta’s fulfilmentoplossingen nemen we het hele logistieke proces van orderafhandeling uit handen, waardoor je meer kunt focussen op het laten groeien van je online aanwezigheid. Onze diensten, variërend van voorraadbeheer tot verzending, zijn ontworpen om aan alle eisen van je digitale handelsactiviteiten te voldoen. Wij verzorgen fulfilment vanuit onze warehouses in België, Nederland en Duitsland.

Belangrijke Extra's bij Monta's proces van Fulfilment

Veelgestelde Vragen over het Fulfilment Proces

Wat is fulfilment precies?

Fulfilment is het gehele proces van levering van producten en diensten aan klanten, inclusief het verzamelen, verpakken, versturen en afhandelen van retourzendingen. Het streeft naar snelle, nauwkeurige en efficiënte verwerking van klantbestellingen om een uitstekende klanttevredenheid te garanderen. Fulfilment is cruciaal voor het opbouwen van merkloyaliteit en klanttevredenheid. Monta ondersteunt online verkooppunten in elk stadium van hun groei, van kleine tot zeer grote bestelvolumes.

Wat doet een fulfilment bedrijf?

Een fulfilment bedrijf beheert de logistiek voor het verzenden van bestellingen, inclusief opslag, verpakking, verzending, voorraadbeheer en retouren. Het doel is om de operationele last voor bedrijven te verminderen, zodat zij zich kunnen richten op verkoop en marketing.

Wat zijn de voordelen van fulfilment?

Fulfilment biedt efficiëntie en kostenbesparing in de levering van producten en diensten, diverse verzendopties, verbeterde klantenervaring, verlaagde verzendkosten, efficiënte retourlogistiek en betere klantinformatie, wat allemaal waarde toevoegt aan het aanbod van een online winkel.

Welke vormen van fulfilment zijn er?

Er zijn diverse soorten fulfilment, waaronder:
Order fulfilment: Versturen van bestellingen naar klanten en afhandelen van retourzendingen.
Warehousing fulfilment: Opslaan van producten en verzenden naar klanten.
Kanaal fulfilment: Leveren van producten aan distributeurs en retailers.
Value-added fulfilment: Toevoegen van waarde aan verzonden producten voor een betere klantervaring.
Monta biedt een oplossing op maat voor elk fulfilmentproces.

Hoe te starten met fulfilment bij Monta?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!