CCV Shop Logo Monta

Koppeling Magento 2 

Orders sneller, eenvoudiger en aangenamer verwerken? Wij kunnen jouw Magento 2 account koppelen aan de software van Monta. Kies je voor Monta, dan kies je voor snelle en nauwkeurige orderverwerking. Wij begrijpen dat jij tijd wil besparen en om die reden bieden we ook kant-en-klare integraties aan met diverse systemen. Verklein de foutmarge in de orderverwerking, bespaar tijd en ervaar onze kant-en-klare integratie. Het gehele proces wordt efficiënter en makkelijker. Wij koppelen de software en het systeem doet direct zijn werk. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Magento 2 koppeling met monta

Verwerk orders met de Magento 2-webshop koppeling van Monta 

Eén van de voordelen van onze webshopkoppeling is het feit dat de koppeling gemakkelijk wordt aangemaakt. Wij begrijpen maar al te goed dat jij geen tijd hebt om uren te wachten op een nieuwe koppeling tussen jouw webshop en onze software. Daarom biedt Monta verschillende standaard koppelingen, waaronder de koppeling met Magento 2. Deze software werkt voor iedere webshop die op Magento 2 draait. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag om de koppeling te realiseren. Maak gebruik van onze MontaPortal en ervaar het gemak van transparante rapportages en inzichtelijke data. 

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Jouw voordelen van de Magento 2 koppeling 

Omdat onze integraties vaak direct worden toegepast, kun je in real-time orders importeren. Daarnaast wordt het ook eenvoudiger om de voorraad te beheren en bestellingen te verwerken. Benieuwd naar meer voordelen? Hier krijg je alvast een kort overzicht: 

  • Koppel met diverse vervoerders, ERP-systemen en marketplaces;
  • Je ontvangt waardevolle webshoprapportages;
  • Onze koppelingen zijn altijd up-to-date;
  • Toegang tot een portal met real-time relevante webshop data en inzichten;
  • Ongelimiteerd groeien: jij kunt continu groeien in zowel orderaantal als assortiment. Wij zorgen ervoor dat op dit gebied niets jou in de weg zit: The sky is the limit!
Real-time orders importeren voordelen met magento 2

1.700+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Een systeem volledig op maat

Het unieke aan onze Magento 2 koppelingen is het feit dat de instellingen volledig naar eigen wens zijn in te richten. Naast de specifieke settings in deze koppeling zijn er ook een aantal dataflow settings. Het systeem is op deze manier geschikt voor jouw bedrijf, je klanten en andere stakeholders. 

Een systeem volledig op maat
Universele check-out functie met monta

Universele Check-out met jouw Magento 2-webshop

Naast een algemene koppeling, bieden wij voor Magento 2 ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Universele Check-out. Met deze optie biedt Monta een multi-carrier oplossing aan. Hierdoor kun jij meerdere vervoerders en bezorg-opties selecteren waar Monta mee zal gaan werken om jou orders te verzenden. Vervolgens heb jij de mogelijkheid om jouw consument de verschillende vervoerders en/of bezorgopties aan te bieden. Deze keuzevrijheid voor de consument werkt conversie-verhogend voor jouw webshop! Veel consumenten hechten veel waarde aan de keuze tussen meerdere bezorgtijdstippen of afhaalpunten in de buurt. De extra opties kunnen de doorslaggevende reden zijn om wel of niet bij jouw webshop te bestellen. Klik hier om naar Monta's Universele Check-out pagina te gaan in de appstore van Magento 2.

Wij bieden graag de oplossing

Heb jij doorgaans meer dan tien bestellingen per dag? Dan is het zeker interessant om je te verdiepen in een partij die jou kan helpen met fulfilment, zoals Monta. Wij nemen graag al jouw webshopuitdagingen uit handen! Met verschillende magazijnen in België en Nederland, gekwalificeerd personeel en de juiste software verzorgen wij de complete orderverwerking van jouw Magento 2 webshop. Wij zorgen ervoor dat jij nóg makkelijker kunt groeien! Samen streven we continu naar het hoogste niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Wij zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies!

Neem contact op per mail of telefonisch, dan plannen we graag een demo met je in.

E-fulfilment met Monta