CCV Shop Logo Monta

Plug&Pay koppeling

Koppel jouw Plug&Pay systeem aan de software van Monta en krijg meer overzicht van je webshopprocessen waardoor je meer omzet genereert! Maak gebruik van onze Montaportal en beheer direct in een handig overzicht alle relevante kanalen. Door zo je orderverwerking uit te besteden bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook meer grip op de markt.    

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan nu jouw demo aan! Onze IT-specialisten leggen alles graag aan je uit. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppeling plug and pay met monta

Monta koppeling met Plug&Pay

Bij een groeiend aantal bestellingen kan het lastig worden om je overzicht te behouden. Uiteraard is het wel belangrijk om alle verschillende processen te blijven monitoren.  

Wordt het handmatig verwerken van orders te moeilijk, dan biedt Monta jou de uitkomst! Wij nemen graag de complete orderverwerking uit handen. Zo heb jij nog altijd het overzicht, maar ook meer tijd om jouw organisatie op andere vlakken te optimaliseren. Kies je voor een Plug&Pay koppeling van Monta, dan krijg je ook toegang tot onze Montaportal. Eén van onze IT-specialisten helpt je bij het opzetten van de basis zodat de koppeling meteen klaar is voor integratie. Daarna geven we de controle weer terug over aan jou. 

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Diverse functionaliteiten met een Monta-koppeling

Synchroniseer jouw Plug&Pay webshop met onze webshopkoppeling en ervaar optimale orderverwerking met een handig overzicht. Hier heb je alvast een overzicht met een diverse functionaliteiten:  

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.  
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van jouw orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten. 
Functionaliteiten koppeling met monta

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Daarom kies jij voor Plug&Pay!

Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je betaalpagina’s, upsell-processen en online abonnementen. Hierbij gebruik je kant-en-klare templates die tot in detail in de praktijk zijn getest op effectiviteit.  

Door te kiezen voor Plug&Pay krijg je beschikking over talloze conversietechnieken om je orders en orderwaarde te verhogen. Ook het affiliatesysteem stelt je in staat om jouw omzet razendsnel op te schalen.  

Daarnaast zorgt Plug&Pay voor statistieken, A/B-testing, facturen, betaalherinneringen, exports en meer. Koppel jouw Plug&Pay webshop dus gemakkelijk met de standaard koppeling van Monta. 

Waarom kiezen voor Plug&Pay
Optimale orderverwerking met monta

Klaar om te groeien? Start vandaag!

Bij Monta geloven we er heilig in dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor een verdere groei van jouw webshop. Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag dan nu jouw demo aan waarbij onze IT-specialisten jou de diverse mogelijkheden demonstreren. Neem gerust contact op om jouw afspraak in te plannen!