Koppelingen

Door de automatische koppelingen met jouw webshop worden de bestellingen direct doorgezet. Jij verkoopt, wij verpakken en verzenden.

Webshop koppeling voor makkelijk automatisch bestellingen verwerken

Ongeacht of je gebruikmaakt van populaire webshopplatforms zoals Shopify en WooCommerce, verkoopt via Bol.com en Amazon, of een WordPress-website hebt; we zijn in staat om koppelingen te realiseren voor alle soorten webshops. Zelfs als je een minder bekend webshopplatform gebruikt, staan onze IT-experts klaar om je te helpen bij het tot stand brengen van de benodigde koppeling. 

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
Fulfilment website koppeling
Webshop koppeling fulfilment

Dé perfecte webshopkoppeling is essentieel

Meest van belang hierbij is:

 • Volledige communicatie over de afhandeling van orders binnen het Monta-portal.
 • Heldere management-informatie voor bijvoorbeeld trendanalyse. We bieden maatwerk rapportages aan, zodat jij precies de info kunt inzien die jij relevant vindt.
 • De koppeling tussen vervoerders en ons portal; zo kun je onder andere verzendinformatie en track & trace gegevens inzien.
 • De koppeling tussen jouw webshop software en ons portal voor het realtime doorsturen van orders.

Wat onze klanten zeggen

Makkelijk om mee te werken

Monta is een sterk IT-gedreven organisatie. Daarbij is ons IT-DNA: IT moet áltijd dienstbaar zijn naar de klant. Niet ons IT-systeem is leidend. Het gaat primair om jouw wensen met betrekking tot informatiestromen en de verwerking daarvan. We bieden dus ook maatwerk webshop rapportages aan; jij geeft aan welke informatie je graag zou willen inzien en wij zorgen ervoor dat jij er overzichtelijke webshop rapportages voor terugkrijgt.

Onze IT-systemen zijn altijd up-to-date en we hebben op dit gebied de beste kennis in huis door onze jarenlange ervaring.

Webshop koppeling

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Webshop koppeling wms

Portal voor toegang tot relevante webshop data

Ons eigen webshop dashboard, het Monta-portal, bied je realtime overzicht van diverse aspecten, waaronder:

Webshop koppeling met vervoerders

Via het Monta-portal kunnen we jouw webshop moeiteloos verbinden met verschillende vervoerders. We hebben reeds operationele standaardkoppelingen met diverse vervoerders voor de verzending van webshopbestellingen. Hierdoor kunnen vooraankondigingen, verzendlabels en track & trace-informatie probleemloos worden geïntegreerd. 

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

webshop koppeling

Veelgestelde vragen over webshop koppelingen

Wat is een webshop koppeling?

Een webshopkoppeling is een technologische oplossing waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen een webshop en andere online systemen. Deze gegevens kunnen bestaan uit bestellingen, klantinformatie, productdetails en prijsinformatie. De koppeling zorgt ervoor dat deze gegevens gesynchroniseerd worden tussen de verschillende systemen, wat geautomatiseerde transacties mogelijk maakt. 

Wat zijn de voordelen van geautomatiseerde logistieke processen voor webshops?

De voordelen van geautomatiseerde logistieke processen voor webshops zijn divers. Door geautomatiseerde logistieke processen te gebruiken, kunnen webshops het verwerkingsproces van bestellingen versnellen en kosten verminderen. Hierdoor wordt de tijd die nodig is voor het verwerken en verzenden van bestellingen verkort, wat resulteert in snellere leveringen aan klanten. Deze geautomatiseerde processen verminderen ook de kans op fouten bij orderverwerking, wat leidt tot tevredenheid bij klanten vanwege de verbeterde kwaliteit van de service. Bovendien helpen geautomatiseerde logistieke processen webshops bij het nauwkeurig berekenen van verzendkosten, wat klanten in staat stelt te profiteren van gunstigere verzendtarieven

Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!