CCV Shop Logo Monta

Koppeling CCV Shop

Meer inzichten krijgen in je logistieke webshopprocessen en nog meer omzet genereren? Koppel dan jouw webshopsysteem van CCV Shop aan de software van Monta! Beheer en optimaliseer al je kanalen vanuit onze Montaportal, krijg een duidelijk overzicht van al je orders en bespaar tijd door jouw orderverwerking uit te besteden. Onze IT-specialisten leggen graag de CCV Shop-koppeling naar Monta aan. ‘t Is snel geregeld!  


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

CCV shop koppeling monta

Wat is de waarde van CCV Shop?

CCV Shop biedt een alles-in-één oplossing voor webshops waarbij je een vast maandbedrag betaalt. Hiervoor krijg je het complete pakket, waaronder: hosting, updates, support en andere tools die helpen bij het runnen en onderhouden van een webshop. Binnen CCV Shop is het ook mogelijk om een koppeling of andere integratie toe te voegen.  

Bij Monta bieden wij een kant-en-klare CCV Shop-koppeling. Zet jouw online webshop volledig naar eigen hand en verhoog de gebruiksvriendelijkheid voor je klanten! 

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Monta koppeling met CCV Shop

Op het moment dat jij dagelijks tien of zelfs tientallen bestellingen binnenkrijgt, wordt het lastig om voortdurend alles te monitoren. Toch is het erg belangrijk om het overzicht te behouden om de foutmarge tot een minimum te beperken. Handmatig orders invoeren en verwerken is dan ook haast niet meer te doen.  

Schakel dus Monta in voor jouw fulfilment! Wij nemen graag de complete orderverwerking uit handen, terwijl jij nog altijd toegang hebt tot de relevante en realtime informatie via onze Montaportal. De koppeling is direct klaar voor integratie. Eén van onze IT-specialisten helpt je graag bij het opzetten van de basis. Daarna geven we de controle weer terug aan jou.  

Monta koppeling voor CCV shop

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Diverse functionaliteiten na integratie met Monta

Door jouw CCV Shop met onze webshopkoppeling te synchroniseren, krijg je direct meer overzicht. Voorbeelden van een aantal handige functionaliteiten: 

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van jouw orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten. 
Diverse functionaliteiten na integratie met Monta
Webshopkoppeling maatwerk van monta

Start vandaag nog met verbeteren!

Wij geloven dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag dan nu jouw demo aan. Onze specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om jouw afspraak in te plannen.