CCV Shop Logo Monta

BigCommerce koppeling

Neem afscheid van tijdsintensieve bedrijfsprocessen en kies ervoor om het fulfilment van jouw BigCommerce webshop uit te besteden. Verhoog de effectiviteit binnen jouw webshop en maak het makkelijker voor klanten om een product te bestellen en terug te zenden. Monta biedt één platform dat gemakkelijk aan je webshop gekoppeld kan worden. Krijg inzicht in de status van je orders, bespaar tijd en ervaar onze efficiënte kant-en-klare koppeling. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Bigcommerce koppeling met monta

Meer mogelijkheden met de BigCommerce koppeling van Monta

Ons team van IT-specialisten heeft al reeds een standaard koppeling voor BigCommerce webshops ontwikkeld. Daardoor is het heel eenvoudig om het systeem te implementeren. Koppel jouw BigCommerce webshop aan Monta en profiteer direct van een aantal waardevolle functionaliteiten zoals: 

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.  
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van jouw orders. 
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten

Hoe werkt de BigCommerce koppeling?

Even een korte opsomming van het proces zodat het voor jou zeker duidelijk is: Wanneer een klant een bestelling heeft gedaan op jouw BigCommerce webshop, komt deze bestelling vervolgens door in de software van Monta. Dan schieten wij in actie! Je kan de status van de order continu volgen.  

Zodra de bestelling is opgehaald door één van de vervoerders die zijn aangesloten bij Monta, zal er een Track&Trace uitgaan naar jouw consument. Deze informatie zal natuurlijk ook aan jou worden getoond in Monta’s software. 

De koppeling houdt ook rekening met je actuele voorraad en geeft verschillende mogelijkheden om persoonlijke rapportages te maken (dus op basis van de gegevens die jij wenst in te zien). Je kan precies bijhouden hoe populair bepaalde items zijn en op basis van voorspellende rapportages kan jij nieuwe voorraad inkopen.  


Persoonlijke rapportages met software monta

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Universele Check-out met jouw BigCommerce webshop

Universele Check-out met jouw BigCommerce webshop

Naast de algemene koppeling met BigCommerce bieden wij ook de mogelijkheid om met Monta’s Universele Checkout te werken. Met de Universele Checkout heeft Monta een multi-carrier oplossing dat werkt als volgt:  

Kies eerst zelf uit de verschillende vervoerders en verzendopties waar Monta mee werkt. Deze verschillende vervoerderskeuzes en verzendopties kan je jouw consumenten vervolgens aanbieden in de webshop tijdens het bestellen, zij zullen dan de verschillende vervoerders en locaties op een plattegrond kunnen zien. Deze keuzevrijheid van de consument heeft een verhogend effect op de conversie van webshops. De meeste consumenten geven namelijk de voorkeur aan een specifieke vervoerder of afhaalpunt in hun buurt. Keuzevrijheid hierin kan dus een doorslaggevende reden zijn om via jouw webshop te bestellen.

Klik hier om naar Monta’s Universele Checkout-pagina in de BigCommerce App Store te gaan.

Vraag direct een demo aan

Heb jij meer dan tien bestellingen per dag en wil je graag meer grip krijgen op de bestelprocessen binnen je organisatie? Dan is Monta dé ideale partner! Monta neemt de opslag, het orderpickproces, het verpakken en het verzenden van jouw bestellingen graag van je uit handen. Dit doen wij vanuit diverse locaties in België, Nederland en Duitsland. Ondanks dat wij het hele proces van je kunnen overnemen, kun je toch real-time inzicht blijven houden: alle orders zijn continu te tracken via onze online portal. Zo blijf jij nog altijd de controle hebben. 

Wij demonsteren graag hoe een BigCommerce koppeling met Monta van waarde kan zijn voor jouw webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je al direct aan de slag? Wij zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies!

Neem contact op per mail of telefonisch, dan plannen we graag een demo met je in.  

Mogelijkheden bij uitbesteden verzending