Marketplace koppeling monta

Koppel met diverse marketplaces 

Is jouw webshop actief op een (internationale) marketplace? Dan is het perfect mogelijk om jouw fulfilment uit te besteden aan Monta en jouw webshop te koppelen aan onze systemen. Wat zijn dan zo’n marketplaces? De bekendste zijn Bol.com, Fonq, Zalando en Amazon. Kies je voor Amazon, dan bieden we ook fulfilment aan voor Amazon Prime! 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Omzetgroei door koppeling marketplaces

Laat je omzet groeien door te koppelen met marketplaces

Door jouw webshop te koppelen aan grote marketplace bereik je zonder twijfel miljoenen Belgische en Europese consumenten. En dat zonder al te grote investeringen! Door de diversiteit in onze marketplace koppelingen zijn we altijd overal op voorbereid, ook als er ineens een groei in je bestellingen gebeurt. Kies je voor een koppeling van Monta, dan is deze software binnen enkele minuten al geïnstalleerd. Onze IT-professionals zorgen er persoonlijk voor dat alles naadloos wordt geïntegreerd. Jouw orders worden dan geautomatiseerd en in real-time verwerkt. Het resultaat? Extra omzet zonder extra werk! 

Koppel met diverse marketplaces:

Monta hanteert diverse koppelingen voor verschillende nationale en internationale marketplaces. Klik op één van de volgende kanalen en kom meteen meer te weten over al jouw mogelijkheden per platform:  

Internationale marketplaces koppeling

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Maatwerk koppeling marketplace

Jouw marketplace koppeling op maat

Is jouw webshop actief op een andere marketplace dan één van bovenstaande platformen, maar wil je toch kunnen koppelen aan Monta’s systemen? Dan gaan we graag voor jou aan de slag voor koppeling op maat voor jouw webshop!

Monta helpt je graag met het uit handen nemen van al je logistieke zorgen. Draag je volledige fulfilment over aan Monta en focus je op alle andere bedrijfsprocessen zodat jouw webshop kan groeien!  

Eenvoudig in gebruik

Kies voor een koppeling met Monta en krijg meteen toegang tot onze MontaPortal, een handig en gebruiksvriendelijk systeem waarbij jij alle belangrijke data in één overzicht krijgt.  
Wil je jouw producten verkopen op een nieuwe marketplace? Dan maken wij voor jou de ideale koppeling op maat.

Ons team helpt je graag met het opzetten van je account en het koppelen van je webshopsysteem, marketplaces, ERP-systeem, en de vervoerders waar je mee wil verzenden.

Montaportal systeem koppeling
Kennismaken met monta

Vraag vandaag nog jouw demo aan

Jouw webshop is uiteraard uniek en jij hebt je eigen noden en wensen. Daarom zorgt Monta ervoor dat er gegarandeerd een systeem is dat voor jou de juiste mogelijkheden bevat. Wil je weten welk systeem het best bij jouw webshop past?

Tijdens een persoonlijke demo laten we je alvast graag kennismaken met alle systemen en geven we antwoord op al je vragen. Aarzel niet om jouw persoonlijke demo aan te vragen.