Packs koppeling met Monta

Packs koppeling

Wil je jouw klanten de beste service bieden door jouw pakketten snel en betrouwbaar te versturen? Koppel dan jouw webshop aan Packs via het Monta-platform en laat jouw bedrijf groeien. Door de koppeling met Packs worden zendingen automatisch opgehaald vanuit onze warehouses en op de gewenste manier aan jouw klanten geleverd.


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Pakketten versturen via Packs bezorgdienst

Packs biedt standaardlevering aan. De pakketten worden dan de volgende werkdag voor 17:00 uur bezorgd. Daarnaast biedt deze bezorger de dienst FastPacks, waarbij je kunt kiezen voor levering voor 12:00 uur, 11:00 uur, of 10:00 uur. In Nederland zelfs voor 9:00 uur ’s ochtends. 

Door de standaardkoppeling met Packs, kunnen wij snel kunnen beginnen met het versturen van pakketten via Packs. Samen activeren we de koppeling eenvoudig in je persoonlijke MontaPortal. Monta regelt de rest. Orders komen binnen in ons systeem en daarna gaan wij er direct mee aan de slag. Met de flexibele instellingen kun je het verzendproces zo inrichten dat het voldoet aan de service die je wil bieden met jouw webshop

Packs koppeling met monta
Voordelen koppeling packs met monta

Geniet van Packs haar voordelen

Door te koppelen met Packs via Monta, kun je profiteren van vele voordelen. Vooral als je verse of beperkt houdbare producten verkoopt. Packs biedt namelijk speciale diensten aan, zoals FlowerPacks en FreshPacks:

  • FlowerPacks: Vers-zendingen met bloemen en bloemstukken. Hierin is Packs uniek als vervoerder!
  • FreshPacks: Het distribueren van vers-waren. Voor versproducten is het van essentieel belang dat deze op een juiste, geconditioneerde manier getransporteerd worden. Packs is in staat levensmiddelen gekoeld en zelfs diepgevroren te vervoeren

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
  • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
  • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Fulfilment op maat gemaakt

Monta beschikt over veel kennis en ervaring met betrekking tot e-commerce fulfilment. Daarom weten wij als geen ander dat iedere webshopeigenaar de bestelprocedure zo veel mogelijk zelf wil inrichten. Door te kiezen voor een Packs koppeling met Monta, kun je vele instellingen naar eigen wens inrichten. Op deze manier kun je het systeem optimaal laten werken voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door per orderregel aan te geven welke specificaties gelden, zoals gebruik maken van verzekerd verzenden of een leeftijdscontrole aan de deur. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Maatwerk koppeling Packs
Wat is Packs

Wat is Packs?

Packs is een netwerk van meer dan 60 zelfstandige Packcenters verspreid over de Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in snelle levering van pakketten en bieden persoonlijke zorg voor elke zending. De levering vindt plaats vóór een bepaald tijdstip, wat het aantrekkelijk maakt voor klanten. Bovendien is Packs door het grote netwerk van Packcenters altijd dichtbij in de Benelux.

Vraag een demo aan!

Wil je de performance van jouw webshop verbeteren en jouw bedrijf automatiseren en laten groeien? Koppel dan met Monta en stuur al jouw vervoerders aan, zoals Packs, via één centraal systeem. Tijdens een vrijblijvende demo laten onze specialisten zien hoe deze integratie eruitziet voor jouw shop. Of neem hier direct contact op, we helpen je graag!