CCV Shop Logo Monta

Trunkrs koppeling

Wil jij de bestelervaring van jouw klanten nog verder optimaliseren? Door onze samenwerking met Trunkrs worden bestellingen de volgende of zelfs diezelfde dag nog bezorgd bij jouw klanten! Laat jouw webshop synchroniseren met Monta en Trunkrs. Wij zorgen dat al jouw bestellingen op de correcte manier bij de klant komen. Snel en met zorg ingepakt. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Trunkrs koppeling met monta

Waarom kiezen voor Trunkrs via Monta?

Via de standaardkoppeling in MontaPortal kun je met enkele klikken synchroniseren met Trunkrs. Verrijk je verzendopties en kies voor supersnelle bezorging van je orders. 

  • Same Day Delivery: Trunkrs biedt als een van de weinige koeriersdiensten Same Day Delivery aan. De bestellingen worden eind van de ochtend opgehaald bij ons in het magazijn en diezelfde avond nog geleverd bij de klant. Hiermee vergroot je de kans op conversie en bied je je klanten een extra service. 
  • Next Day Delivery: Naast Same Day Delivery biedt Trunkrs ook Next Day Delivery aan. De bestellingen worden tegelijkertijd meegenomen als de Same Day Delivery, maar worden pas later bezorgd. De zendingen die de avond ervoor zijn besteld, worden de volgende ochtend ingepakt en meegegeven.
  • Trunkrs bezorgt niet in het weekend. Alleen van maandag tot en met vrijdag.

Altijd je bestellingen tracken

Wil jij jouw klanten nóg sneller voorzien van de gewenste producten? Bij Trunkrs worden bestellingen op dezelfde dag nog bezorgd. Trunkrs bezorgt van 17:00 tot 22:00 uur. Dit doen zij met een duidelijke reden: de meeste mensen zijn dan thuis. Klanten kunnen daarnaast altijd op de hoogte blijven van het exacte bezorgmoment. Vanaf het moment dat de chauffeur gaat rijden, kan de klant de bezorger volgen via Track & Trace. Ook is het mogelijk om vragen te stellen met betrekking tot je zending. Deze worden direct beantwoord door een AI-systeem. Zo kan de bezorger zich concentreren op het bezorgen en blijft jouw klant op de hoogte.  

Verschillende voordelen van Trunks op een rijtje:

  • Snelle levering: Same Day Delivery en Next Day Delivery
  • Real-time tracking van de bestellingen
  • 99% van de pakketten worden op tijd geleverd
  • Bezorging waarbij duurzaamheid centraal staat
Same day delivery met Trunkrs

Vrijblijvende offerte binnen één dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops zijn tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Verzenden met Trunkrs

Wat is Trunkrs?


Trunkrs is nog een jonge speler in de markt. Opgericht in 2015, maar wel met een duidelijke visie. De oprichters hadden het doel om pakketbezorging in België klantvriendelijker te maken. Ze zagen dat klanten vaak weinig invloed hadden op het bezorgproces. Trunkrs gelooft erin dat dit proces beter, sneller en vriendelijker kan. Daarbij is duurzaamheid ook een belangrijke pijler. Het streven: volledig uitstootvrij bezorgen. 

Samen aan de slag?

Besteed jouw fulfilment uit en kies voor Trunkrs als vervoerder. Wij leggen eenvoudig een koppeling aan en binnen enkele minuten is jouw webshop gekoppeld met de software van Monta en Trunkrs als vervoerder! Stuur jouw webshop, vervoerders en marketplaces aan via onze MontaPortal. Meer informatie? Ons team helpt je graag door middel van een demo. Vraag een demo aan via onze website of neem contact op.