CCV Shop Logo Monta

Koppeling Shopify 

Heb je een Shopify webshop en zoek je een partner voor fulfilment? Met Monta verzorgen wij de complete logistieke afhandeling van al jouw webshoporders. Dat betekent dat we jouw artikelen opslaan, je orders verwerken, verpakken en verzenden naar de consument en dat we eventueel je terugzendingen voor je afhandelen. Hiermee nemen wij de zorg voor het logistieke deel van jouw webshop uit handen. Zodat jij je kan richten op de ontwikkeling en promotie van jouw webshop. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Shopify koppelen met monta

Jouw Shopify webshop koppelen met Monta

Koppel jouw Shopify webshop aan Monta en profiteer direct van verschillende waardevolle functionaliteiten zoals:

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking. 
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Track & trace; Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.

Jouw vrijblijvende offerte binnen 24u.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Shopify, wat is dat?

Het grootste webshopsysteem ter wereld: Shopify. Dit systeem wordt gebruikt door zowel beginners als gevorderden. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en hanteert een hele prettige lay-out waardoor je zo aan de slag kan gaan. Met hun alles-in-een pakket heb je alle handvatten om jouw webshop op te starten en te laten groeien. Shopify werkt ook cloud-based, daardoor heb jij overal en altijd toegang tot je webshop vanaf een aangesloten apparaat. 
 
Meer weten over Shopify en de koppeling met Monta? Klik hier om naar Monta’s pagina te gaan in de appstore van Shopify. 

Grootste webshop systeem shopify koppelen met monta

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Universele Check-out met jouw Shopify webshop

Naast de algemene koppeling met Shopify is er voor dit webshopsysteem ook de mogelijkheid om te werken met Monta’s Universele Check-out. Met deze Universele Check-out biedt Monta een multi-carrier oplossing aan. Dit werkt als volgt:  

  • Eerst selecteer je met jouw webshop meerdere vervoerders en vervoerders-opties waar Monta mee samenwerkt 
  • Vervolgens kun je dan met je webshop de consument de keuze bieden uit deze verschillende vervoerders en/of bezorgopties. 

Deze keuzevrijheid voor de consument werkt conversie-verhogend voor jouw webshop! De meeste consumenten hebben nu eenmaal voorkeur voor een bepaalde vervoerder of een afhaalpunt in hun buurt. Keuzevrijheid hierin kan dus van doorslaggevende reden zijn om wel of niet bij jouw webshop te bestellen. Klik hier om naar Monta’s Universele Check-out pagina te gaan in de appstore van Shopify.

Universele Check-out met jouw Shopify webshop
Optimale orderverwerking met monta

Mis geen enkele interessante kans!

Een optimale orderverwerking is de basis voor een verdere groei van jouw webshop. Daar geloven wij bij Monta in! Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag dan nu jouw demo aan. Onze IT-specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op en dan plannen we meteen jouw afspraak in.