Universele Check-out

De Universele Checkout-plugin van Monta biedt consumenten de flexibiliteit om hun voorkeursbezorgopties te kiezen, wat de klanttevredenheid verhoogt en de conversieratio's gemiddeld met 6,1% verhoogt.
Universele Check-Out

Kies voor de Universele Check-out van Monta en geef de keuze aan jouw consument!

Het komt nog regelmatig voor dat webshops één vervoerder inzetten voor alle bestellingen. Hierdoor kan het voorkomen dat klanten ver moeten reizen naar een afhaalpunt of dat pakketten bij buren belanden en vervolgens worden teruggestuurd. Dit terwijl klanten juist waarde hechten aan keuzevrijheid in bezorgopties. Jammer, nietwaar? 

Door te kiezen voor de Universele Check-out (multi-carrier) plug-in van Monta, kunnen klanten zelf kiezen uit diverse vervoerders, nabije afhaalpunten en geschikte tijdsloten. Veel consumenten hebben hun voorkeursvervoerder en bezorgmoment, waardoor de mogelijkheid om zelf bezorgopties te kiezen als zeer positief wordt ervaren! Uit onze gegevens blijkt zelfs een gemiddelde conversiestijging van 6,1%. Het mooie is: als je Monta’s fulfilment services gebruikt, is deze functionaliteit standaard inbegrepen.

Je vraagt je waarschijnlijk af: “Kan de consument dan echt uit álle mogelijke opties kiezen?

Het antwoord is: Dat kies je volledig zelf! Uiteraard zorgen we ervoor dat jij als webshopeigenaar in handen hebt welke opties er getoond worden aan de consument. Je kunt dus een selectie maken uit de verschillende logistieke opties die we kunnen bieden, vervolgens geef je de consument hier de keuze in.

Wat zijn de instellingen?

Het Universele Check-out systeem van Monta kan worden gekoppeld aan een webshop en biedt op dit moment de mogelijkheid om via 15 vervoerders te verzenden. De webshop maakt in eerste instantie een selectie uit deze vervoerders, de consument kan vervolgens binnen die selectie kiezen tijdens de check-out pagina van je webshop.

Verzendingen zijn wereldwijd mogelijk, vaak met meerdere vervoerders en opties per land. Dit is gemakkelijk in te stellen via de Montaportal. Daarnaast kun je per vervoerder en land een tarief instellen. Er kan ook per vervoerder ingesteld worden dat er getekend moet worden bij ontvangst van het pakket of dat er enkel ’s avonds geleverd mag worden. Ten slotte kan er korting gegeven worden op de porto kosten op zendingen vanaf een bepaald bedrag. Toch wordt er vaak gekozen voor gratis bezorging om aan de verwachtingen van de consument te kunnen voldoen.

De Universele Check Out is wereldwijd te gebruiken. Talen: Nederlands en Engels. 

Het Universele Check-out systeem van Monta
Vervoerders monta Apps

Een recap van jouw mogelijkheden:

 • Configureer vervoerders volgens jouw voorkeur, kies uit vervoerders als PostNL, DHL, DPD, Trunkrs, UPS, Budbee en meer. 
 • Voer prijzen in per land en vervoerder (of kies voor gratis bezorging)
 • ’s Avonds bezorgen: ja of nee?
 • Tekenen voor ontvangst / niet bij buren
 • Bezorgen bij veel verschillende afleverpunten
 • Korting geven vanaf een bepaald bedrag
 • Biedt jouw consument keuze in bezorg-tijden

Sluit aan bij diverse e-commerceplatforms, zoals:

Dus: Wil je echt het verschil maken? Kies dan voor onze Universele Check Out en laat de keuze aan de consument! Deze multi-carrier add-on zit standaard bij de services die we bieden wanneer jij ervoor kiest om je fulfilment bij Monta uit te besteden.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!