Fashion fulfilment

Fashion fulfilment

In de mode-industrie is een goede structuur van het logistieke proces van belang. Bestellingen komen dag in dag uit binnen en vaak is er ook een hoger terugzendpercentage ten opzichte van andere branches. Daarom is het voor fashion webshops een uitstekende optie om de logistiek uit handen te geven en over te laten aan onze professionals. Terwijl jij je focust op de groei van jouw webshop en merk, zorgen wij ervoor dat jouw klanten hun bestelling goed verpakt en op de juiste locatie ontvangen. Door onze cut-off tijd van 23u45 uur in de Benelux kunnen jouw klanten tot ‘s avonds laat hun nieuwe kleding bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Jouw voordelen van Monta’s fulfilment

Verkoop jij fashion en denk je eraan om je fulfilment uit te besteden aan een partner met ervaring? Dan ben je bij Monta aan het juiste adres! Monta is namelijk marktleider op het gebied van fulfilment. Kies dus voor Monta en geniet van verschillende voordelen. 

Dit biedt Monta

Dit biedt Monta aan jouw webshop:

 • Automatische webshop koppeling en eventuele marketplace koppelingen die onze IT-experts voor jou regelen;
 • Realtime inzicht in de status van orders en voorraad via de Montaportal;  
 • We nemen je logistiek compleet uit handen met een orderpick performance van 99.98%;  
 • Retourlogistiek kan bij ons worden uitbesteed, of regel je eenvoudig via ons retouren-portaal. 

Wil je weten welke specifieke factoren aan bod komen voor het fulfilment van fashion? Lees dan snel verder! 

RMA

Return Management Authorization (ook wel RMA) is binnen logistiek een belangrijk onderdeel, zeker in de modesector. In een sector waarin veel items teruggezonden of geruild worden, hangt de tevredenheid van de consument sterk af van het terugzendbeleid van je webshop. Als webshop wil je dat dit proces snel en vlot verloopt, wat op zich een uitdaging kan zijn. Als partner van Monta kun je de terugzendverwerking volledig bij Monta uitbesteden, of gebruik maken van ons RMA-systeem. 

De RMA-module bieden wij standaard in het pakket aan wanneer je kiest voor fulfilment bij Monta. Of je laat het terugzendbeleid aan ons over, zodat jij meer tijd over hebt voor de groei van je webshop en het inspelen op de laatste trends. 160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Smart Stock Module

Mode webshops zijn ontzettend populair onder consumenten, het merendeel van online aankopen wordt op dit type webshops gedaan. Niet zo gek dat voorraden snel op kunnen raken. Daarnaast zul je vast merken dat niet elk product (of elke maat) even snel verkoopt. Maak daarom, als partner van Monta, gebruik van onze Smart Stock module (deze zit ook standaard in je pakket). Met Smart Stock kun je gemakkelijk data inzien van je langzame en stilstaande voorraad, vervolgens kun je met deze informatie slim besparen op je opslag en nieuwe voorraden inkopen. Maak optimaal gebruik van je opslagruimte en voorraadbeheer.

Goed om te weten: Naast slim voorraadbeheer denken we ook met je mee over je voorraad-opslag. Is het nodig dat we je fashion items hangend opslaan? Dan gaan we dat voor je regelen!

Smart stock module monta

Universele check-out

Bij Monta bieden we de module ‘Universele Check-out’ aan. Dit houdt in dat je als webshopeigenaar een selectie kunt maken van vervoerders waarmee je wilt verzenden. Vervolgens geef je aan jouw klanten de optie om hieruit hun favoriete vervoerder te selecteren en uit verschillende verzendmethodes (met verschillende ophaallocaties, tijdvakleveringen en/of verzendkosten) te kiezen. Klanten vinden het een fijn voordeel als ze hier zelf keuzes in kunnen maken, het levert een hogere conversie op! Klik hier voor meer informatie over de universele check-out.

BALR. over Monta

Het luxe lifestylemerk BALR. heeft gekozen voor fulfilment van Monta. Efficiëntie, effectiviteit en gebruiksgemak staan voorop in deze samenwerking. Director of Operations BALR.: “Onze orderverwerking is door de samenwerking met Monta sneller en inzichtelijker geworden.” Naast fulfilment maakt BALR. ook gebruik van de software MontaWMS in hun eigen magazijn. Door koppelingen tussen de systemen blijft het eenvoudig en overzichtelijk. 

Balr fulfilment monta

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!