Webshop verpakken uitbesteden

Het verpakken van de webshop bestellingen is een onmisbaar onderdeel van het verkoopproces voor webshops. Het uitbesteden van producten verpakken is een slimme keus voor webshops. Door jarenlange ervaring weten we hoe we snel en goed te kunnen verpakken.

Verpakken uitbesteden

Het verpakken van webshopbestellingen vormt een essentieel onderdeel van het fulfilmentproces. Met onze ervaring weten we precies hoe we snel en efficiënt kunnen verpakken voor optimale tevredenheid. Overweeg je om dit soort taken voor jouw webshop uit te besteden, zodat je meer tijd kunt besteden aan andere essentiële aspecten van je bedrijf? Kies dan voor de fulfilment mogelijkheden van Monta!

  • Ervaar het gemak van het uitbesteden van verpakken aan een ervaren fulfilment partner, zoals Monta
  • Jouw producten worden met zorg verpakt
  • Voeg iets extra’s toe aan elke bestelling, zoals een kortingsvoucher of een kaartje met een sneak peek van de nieuwe collectie
  • We werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor het verpakken van producten
Verpakken uitbesteden webshops
Verpakken uitbesteden bij monta

Het volledige pakket bij Monta

Monta beschikt over een uitgebreide kennis op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor je producten. Elk individueel item vraagt om een specifieke verpakking om ongeschonden bij jouw klanten afgeleverd te worden. Daarnaast bieden we ook het voordeel dat wij op grote schaal specifieke verpakkingsmaterialen voordelig voor je kunnen inkopen. 

Bij Monta bestaat tevens de mogelijkheid om producten te verpakken met verpakkingsmateriaal dat aangeleverd wordt vanuit de webshop. Daar bovenop bieden we de optie om persoonlijke kaartjes of kortingscodes aan de bestelling toe te voegen. Zo geef je de bestelling een persoonlijke touche en/of moedig je jouw klanten aan om nóg meer aankopen te doen bij jouw webshop. 

Hoe te starten met fulfilment?

Verpakken uitbesteden MVO

Webshop producten verpakken met de service van Monta

Bij Monta draait alles om jouw producten. Daarom stellen we altijd de beste oplossingen voor als het gaat om het inpakken van je artikelen. Overweeg je om het verpakkings- en verzendproces van je webshop uit te besteden? Onze toegewijde medewerkers, zorgvuldig en efficiënt, staan klaar voor deze taak. Een aantal van onze medewerkers zijn verbonden aan Sterk@Werk en SOVAK. Je vindt meer informatie over Sterk@Werk en SOVAK op onze pagina voor Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen

Nieuwsgierig naar de voordelen van het uitbesteden van het verpakken van je webshopproducten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om een op maat gemaakte aanpak voor jouw logistiek vraagstuk te bespreken!