Fashion fulfilment

Home en Kids fulfilment

Voor webshops in Home / Kids producten is fulfilment een uitstekende optie om het logistieke proces eenvoudiger te maken. Door dit proces uit handen te geven en over te laten aan onze professionals, heb jij meer tijd over om je te focussen op de groei van jouw webshop!

Of je nu speelgoed, dierenartikelen, huis accessoires of tuin-gereedschap verkoopt; Terwijl jij je focust op de groei van jouw webshop en merk, zorgen wij dat jouw klanten hun bestelling goed verpakt en op de juiste locatie ontvangen. Door onze cut-off tijd van 23:45 uur in de Benelux kunnen jouw klanten tot ‘s avonds laat hun nieuwe kleding bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben.


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Voordelen van Home en Kids fulfilment bij Monta

Verkoop jij Home / Kids artikelen en denk je erover na om je fulfilment uit te besteden aan een expert? Dit zijn allereerst een paar algemene voordelen van Monta:

Dit biedt Monta

  • Automatische webshop koppeling en eventuele marketplace koppelingen die onze IT-experts voor jou regelen;
  • Real-time inzicht in de status van alle orders en voorraad via de Montaportal;
  • We nemen je logistiek compleet uit handen met een orderpickperformance van 99.98%.

Specifieke factoren welke aan bod komen voor Home en Kids fulfilment artikelen benoemen we nu.

Home en kids fulfilment

RMA

Als partner van Monta kun je de retourverwerking volledig bij Monta uitbesteden, of gebruik maken van ons RMA-systeem.

Ons Return Management Authorization (ook wel RMA) bieden wij standaard in het pakket aan als je kiest voor jouw Home en Kids fulfilment uit te besteden bij Monta. Terugzendingen maken een belangrijk deel uit van je logistiek en indien jij met jouw webshop in Home / Kids artikelen een hoog terugzendpercentage hebt, dan willen we je graag wat extra informatie hierover geven. Klik dus vooral even op de link in deze tekst als je nieuwsgierig bent naar deze tool.

Zoals gemeld kun je er ook voor kiezen om het retourbeleid volledig aan ons over te laten, zodat jij nog meer tijd over hebt voor de groei van je webshop en het inspelen op de laatste trends.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Smart Stock Module

Maak optimaal gebruik van je opslagruimte en voorraadbeheer. Webshops in Home / Kids artikelen bieden vaak een groot assortiment producten aan. Dat vraagt om duidelijk, overzichtelijk voorraad beheer. Maak daarom, als partner van Monta, gebruik van onze Smart Stock module. Met Smart Stock kun je gemakkelijk data inzien van je langzame en stilstaande voorraad, vervolgens kun je met deze informatie slim besparen op je opslag en nieuwe voorraden inkopen. 

Smart stock module monta

Universele check-out

Laat jouw klanten zelf bepalen op welke manier ze hun bestelling willen betalen en welke bestuurder hun pakket bezorgd. Het is ook belangrijk dat de consument een keuze heeft tussen ‘bezorging aan huis’ en ‘bezorging bij een pick-up point’. Ze waarderen het enorm wanneer zij hier hun voorkeur kunnen aangeven. Klik hier voor meer informatie over de universele check-out. 

Mogelijkheid tot het opslaan van grote producten

Sommige Home / Kids artikelen – denk aan kinderspellen – zijn klein. Andere artikelen – zoals parasols – zijn juist heel groot. Welke soort Home of Kids producten je ook verkoopt, bij Monta zorgen we dat je Home en Kids fulfilment soepel verloopt. Bijna alles is mogelijk, dus neem vooral contact met ons op. In welke situatie dan ook, we staan altijd voor je klaar! .

Lovevery over Monta

Rob van Assouw, Quality & Warehouse Manager van Lovevery, een bedrijf dat abonnementsboxen met speelgoed voor kinderen verkoopt: 

“Wanneer je snel groeit als webshop ben je druk met een hele hoop verschillende factoren. Op logistiek gebied zijn er vaak veel punten waar je niet zo 1,2,3 aan denkt, maar wat enorm belangrijk is voor je eigen processen en uiteindelijk ook je klanttevredenheid. Bij Lovevery heeft het een hoop ontzorgd door te kiezen voor fulfilmentpartij Monta. Dat raad ik iedere webshop aan; je logistiek uitbesteden geeft rust en tijd om je te focussen op andere belangrijke zaken. Het geeft je webshop een boost.” 

Lees hier meer over het succesverhaal van Lovevery en de samenwerking met Monta 

Lovevery x monta fulfilment

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
  • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
  • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!