Orderverwerking

Door onze jaren ervaring met orderpicking voor webshops, kunnen wij de orderverwerking van jouw webshop efficiënt voor je uitvoeren. Zo kunnen we snel items inpakken en verzenden, ook als consumenten vlak voor middernacht bestellen.

Efficiënte orderverwerking

Kies voor een efficiënte orderverwerking van jouw bestellingen, win eigen tijd in je bestelprocessen en laat je orderverwerkingen automatisch doorsturen naar Monta: 

 • Via een webshop koppeling, via een koppeling van een marketplace of ander systeem van een klant
 • Wanneer deze handmatig aangemaakt wordt op ons Montaportal
 • Wanneer deze uit een Excel bestand geïmporteerd wordt op ons Montaportal

Door de jarenlange ervaring in orderpicking voert Monta elke orderverwerking zo efficiënt mogelijk uit. Een snelle verzending is dus gegarandeerd, ook als je een late cut-off tijd hanteert. 

Orderverwerking fulfilment bij monta
Voordelen webshop bestellingen uitbesteden

Jouw voordelen bij Monta

 • Performance garantie van 99.98% door veelvuldige en regelmatige controles 
 • Monta hecht waarde aan een duurzame werkwijze 
 • We bieden serienummerregistratie aan
 • Bij het inpakken van de orders kan er nog een gift vanuit de webshop aan de bestelling worden toegevoegd. Denk maar aan een kortingsbon of gepersonaliseerde kaart

Voor optimale communicatie met jouw webshop platform is een realtime webshop koppeling tussen jouw webshop en ons IT-systeem essentieel. Zo vermijden we dat er op een omslachtige wijze bestanden over en weer worden gestuurd. Wij zorgen ervoor dat deze koppeling er komt, zodat wij alle orders zien verschijnen in onze orderverwerking software.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Leg de focus op duurzaamheid

Duurzaamheid ligt bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt er tijdens de gehele orderpicking met geen enkele orderpicklijst gewerkt. Hoe gaan we dan bij Monta te werk? Jouw orders worden via een barcodescanner gepickt en worden vervolgens via een put-to-light-systeem aan een specifiek ‘winkelmandje’ toegewezen.  

Bij Monta werken we met de volgende pick-methoden: 

 • Single order picken;
 • Batch picken middels een kar met x aantal kratten;
 • Bulk picken en vervolgens uitsorteren via e-checkwall;
 • Goods-to-man pick-methode en vervolgens uitsorteren via e-checkwall.

Daarnaast proberen we zo goed mogelijk op maat te verpakken, zodat er weinig of zelfs geen opvulmateriaal nodig is (we werken ook met verpakkingsmachines welke op zeer nauwkeurig op maat verpakken). Zo hoeven de bezorgers minder vaak te rijden voor hetzelfde aantal pakketten! Dus; kies je voor Monta, dan kies je voor fulfilment met een focus op duurzame bedrijfsvoering. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Duurzaamheid orderverwerking monta
Producten eindcontrole proces monta

Geef wat extra’s aan je klanten

Bij Monta is er de mogelijkheid om extra artikelen toe te voegen bij het verpakken van de producten. Hiermee kun je als webshop gerichte reclame sturen. Dit kan een extra product zijn of een kortingsbon voor een volgende bestelling. Omdat deze producten nadien worden toegevoegd, worden er geen fouten gemaakt als er met de orderpick kar wordt rondgereden – we hebben niet voor niets een performance garantie van 99,98%.

Iedere zending wordt na het orderpicken nogmaals gecontroleerd bij ons e-check controlestation voordat de goederen worden ingepakt. Hier worden nogmaals alle barcodes zorgvuldig gecheckt, zodat jij op ons kunt vertrouwen! Bovendien is het mogelijk om het serienummer te registreren. Voor elektronica registreren we altijd een serienummer. Dit is bij ieder apparaat uniek. We zorgen ervoor dat we het serienummer bij de outbound wordt geregistreerd, dus wanneer de bestelling wordt ingepakt voor verzending. Zo weten we precies waar dat specifieke apparaat naartoe is verzonden.

Portal voor toegang tot je informatie

Met het Monta-portal waarin je realtime onze dienstverlening kan volgen. We tonen hier onder andere gegevens van jouw goederenontvangst, voorraad, verwerkte orders, verzonden orders en je retouren.

Voor verzending van jouw producten hebben we met diverse vervoerders standaard koppelingen operationeel, waardoor voormeldingen, verzendlabels, track & trace-informatie probleemloos gerealiseerd kunnen worden. Bekijk alle vervoerders van webshop bestellingen.

Orderverwerking toegang tot je portal