CCV Shop Logo Monta

Koppeling AFAS

Het potentieel van jouw AFAS ERP-systeem benutten? Synchroniseer dan met de AFAS-koppeling van Monta. Wij nemen graag al jouw orderprocessen over en optimaliseren waar nodig de orderverwerking. Binnen enkele klikken is de integratie zelfs verwerkt. Benieuwd naar al jouw mogelijkheden? Neem gerust contact op, onze IT-specialisten van Monta gaan graag voor je aan de slag. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Afas ERP-koppeling met Monta

Monta koppelen met AFAS

Het unieke van deze ERP-koppeling is dat het meer mogelijkheden heeft dan een webshop-systeem koppeling, maar dus ook complexer is.   

Alle data en handelingen moeten namelijk verantwoord worden. Om die reden importeren we de inkooporders, welke we ook continu updaten. Bij een webshop-systeem koppeling gebeurt dit niet, want via een webshop-systeem koop je niet in. Verder synchroniseren we met de AFAS koppeling ook producten, verkooporders en bestellingen van AFAS naar Monta. Goederenleveringen en -ontvangsten en voorraadmutaties synchroniseren dan weer automatisch van Monta naar AFAS. 

Het team van Monta heeft alvast een standaardkoppeling met AFAS ontwikkeld. Vanuit jouw account in het MontaPortal kan je zo gemakkelijk jouw webshop koppelen met AFAS. Wij leggen de basis en jij configureert de instellingen volledig naar jouw eigen wens. 

Jouw vrijblijvende offerte binnen één dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

De functies na synchronisatie met Monta

Synchroniseer jouw AFAS-webshop met onze webshopkoppeling en ervaar optimale orderverwerking met een handig overzicht. Hier heb je alvast een overzicht met een diverse functionaliteiten: 

  • Order entry: Bestellingen uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een snelle opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van jouw orders. 
  • Voorraadbeheer: Check je voorraadrapportages in het systeem voor meer overzicht. Pas je voorraad aan op deze inzichten en bespaar op je opslagruimte. 
  • Track & trace orders: Ook tijdens het bezorgproces hou je inzicht in je orderstatus via de aanmelding van deze orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  • Slimme analyses: Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Daarnaast stelt onze software op basis van beschikbare data en kunstmatige intelligentie winkelanalyses en voorspellende rapportages op. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten. 
Functies synchronisatie met monta

1.800+ webshops zijn al tevreden

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment door Monta.

Vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

Daarom kies je voor AFAS?

AFAS is een softwareoplossing waarbij de bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en beheerd. Vanuit één systeem worden de processen verwerkt. Dit geldt voor HR, de salarisstroken tot aan het ordermanagement en de boekhouding. De functionaliteiten zijn geschikt voor zowel grote als kleinere bedrijven.

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Klaar voor de volgende stap? Besteed dan jouw fulfilment uit aan Monta. Wij helpen je graag! Vraag een demo aan. Onze specialisten demonstreren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Waarom kiezen voor AFAS

Veelgestelde vragen over AFAS koppelingen

Wat is een AFAS koppeling?

Een AFAS koppeling is een verbinding tussen het AFAS softwarepakket en een ander systeem, waardoor gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen beide systemen. Een voorbeeld van een AFAS koppeling voor webshops is een koppeling tussen de AFAS software en een e-commerce platform zoals Magento, WooCommerce of Shopify. Deze koppeling kan worden gebruikt om bestellingen, klantgegevens en productinformatie tussen de webshop en de AFAS software te synchroniseren, zodat de administratie, voorraadbeheer en boekhouding automatisch worden bijgewerkt. Hierdoor kunnen webshop eigenaren tijd besparen en hun bedrijfsprocessen efficiënter maken.

Wat is AFAS voor een systeem?

AFAS is een bedrijfssoftwareoplossing die bedrijven helpt bij het beheren van hun financiën, personeel, logistiek en klantrelaties. Het biedt een geïntegreerd systeem waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen kunnen automatiseren, verbeteren en beheersen. AFAS staat voor ‘Accounting, Finance & Administration System’. Het is een geïndividualiseerde oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf.