Dynalogic koppeling met monta

Dynalogic koppeling

Monta heeft een standaard koppeling met Dynalogic ontwikkeld. Jouw bestellingen worden zo nog sneller verwerkt, verzonden en bezorgd. Kies ervoor om jouw orderverwerking uit te besteden en krijg meer tijd voor andere bedrijfsprocessen! Monta en Dynalogic dragen zorg voor een juiste afhandeling van jouw bestellingen. Benieuwd naar de meerwaarde van een Dynalogic koppeling met Monta? Lees dan verder.


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden met Dynalogic en de koppeling van Monta

Kies je voor een Dynalogic koppeling met Monta fulfilment services, dan kun je jouw klanten voorzien van een hoogstaande service. Deze bezorger biedt naast snelle bezorging binnen de Benelux ook een aantal andere voordelen met zich mee. Hier krijg je er enkele van ons opgesomd:

 • Verzenden binnen de Benelux: Dynalogic focust zich voornamelijk op Belgie, Nederland en Luxemburg. Door het bezorggebied kleiner te houden, blijft Dynalogic Personalized Logistics garanderen.
 • AnyTime bezorging: AnyTime bezorging betekent ook echt AnyTime bezorging. Op verzoek van de afzender krijgt de consument de bestellingen diezelfde dag of avond nog binnen!
 • Meer dan bezorgen: Dynalogic kijkt verder dan enkel de bezorging. Full service bezorging houdt in dat montage en installatie bij grote bestellingen ook een optie is. Ideaal dus bij grotere producten!
 • Realtime tracking: Met de real-time track & trace service van Dynalogic blijf jijzelf en jouw consument altijd op de hoogte van de actuele bestelstatus.
Verzenden met Dynalogic en de koppeling van Monta
Dynalogic koppeling met Monta

Meer dan gewoon bezorgingen

Een Dynalogic koppeling met Monta is zo aangelegd. Monta verzorgt de volledige orderverwerking. Dat begint bij de bestelling die inkomt en eindigt met een tevreden klant. Zodra de bestelling binnen is gekomen, maken wij het pakket in orde. De gewenste producten worden direct verzameld en correct ingepakt. Vervolgens kun jij in de aangesloten MontaPortal altijd de status van jouw bestelling terugzien. Daarnaast heb je alle vrijheid om de vervoerders-instellingen binnen deze Portal naar eigen wens in te vullen en aan te passen. Wij zorgen er dan voor dat alles direct wordt verwerkt in onze werkzaamheden.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Wij doen zaken op basis van vertrouwen. Daarom is jouw open contract dagelijks opzegbaar. 
 • Verzending en terugzending al vanaf €2,95 per order.
 • Betrouwbaarheidspercentage 99,98% door 20 jaar ervaring.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen en de noden van je klanten.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Een persoonlijk proces: Jouw eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten gestockeerd worden.
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Wat is Dynalogic?

Dynalogic is een Nederlands koeriersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van grote, zware en/of kostbare goederen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en maakt deel uit van de holding DynaGroup. Dynalogic werkt voor verschillende klanten in diverse sectoren, zoals: retail, e-commerce, medische apparatuur, en bouwmaterialen. Het bedrijf is gevestigd in Nuth en heeft daarnaast ook nog een aantal andere locaties in België en Nederland.

Dé betrouwbare partner voor jouw webshop

Ons doel is om samen met jou de volgende stap te zetten met jouw webshop. Besteed je fulfilment uit aan Monta en wij zorgen voor optimale orderverwerking. Dynalogic bezorgt de bestellingen op de juiste manier. Kunnen wij iets voor je betekenen? Vraag dan vandaag nog een online demo aan of neem hier contact op. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Wat is Dynalogic