CCV Shop Logo Monta

Bol.com koppeling

Wil je met jouw webshop ook verkopen via Bol.com? Dan is het mogelijk om jouw bol.com account te koppelen aan Monta. Binnen enkele klikken ben je operatief en verzorgen onze IT-specialisten de complete integratie. Het systeem synchroniseert automatisch met Bol.com en wisselt alle productinformatie, voorraad en orders uit. Zo beheer je makkelijk en snel via één systeem je webshop. 


Jouw eigen contactpersoon

Voor 23u45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Ontdek de voordelen van verkopen via Bol.com met Monta!

Kies je voor All-in fulfilment bij Monta? Dan geniet je van een gratis webshopkoppeling met het verkoopplatform Bol.com. Wij nemen jouw logistieke processen volledig over en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de vereisten van Bol.com. Door te verkopen op Bol.com bereik je snel een groter publiek, en je klanten ontvangen hun producten of pakketten razendsnel. 

Wil je meer weten over het uitbesteden van je webshoplogistiek aan Monta, met Bol.com als marketplace? We vertellen je graag alles wat je moet weten. Of wil je direct in gesprek met een van onze specialisten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; onze experts staan voor je klaar! 

Koppeling bol.com webshop
Bol.com verzender orders koppeling

Koppel met Monta en ontdek de voordelen

Koppel je Bol.com-account aan Monta en profiteer direct van een scala aan waardevolle functies. Bekijk hieronder de voordelen in detail: 

  1. Orderverwerking: Bestellingen via Bol.com worden onmiddellijk verwerkt en verzonden naar de klant, met nauwkeurige opvolging en foutloze orderverwerking. 
  1. Orderbeheer: Via de MontaPortal heb je overal ter wereld real-time inzicht in de orderstatus, waardoor je altijd de controle behoudt. 
  1. Track & Trace: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders. 
  1. Slimme Analyse: Onze software creëert voorspellende rapporten op basis van beschikbare data en machine learning. Door hierop in te spelen, kun je je processen optimaliseren en de klantbeleving verbeteren. 

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur.

Ben jij een startende webshop en verwerk jij ongeveer 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Kies voor een volledige uitbesteding

Beheer je een groeiende webshop en wil je jouw producten zichtbaar maken op Bol.com? Verwerk je al meerdere bestellingen per dag, zo'n 10 of meer? Dan kan het inpakken en verzenden van deze pakketten veel van je kostbare tijd in beslag nemen. Daarom is het verstandig om de logistiek van je Bol.com-webshopbestellingen uit te besteden. Op deze manier houd je meer tijd over voor innovatie, marketingupdates en het onderhouden van je zakelijke netwerk, waardoor de groei van je bedrijf wordt versneld. 

Bij Monta nemen we alles uit handen, van begin tot eind, als het gaat om de logistiek rondom je pakketten. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Dat is pas efficiënt! 

Fulfilmentcenter voor bol.com bestellingen

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Fulfilment center voor al jouw Bol.com bestellingen

Bij Monta ben je aan het juiste adres, zelfs als je nog niet vertrouwd bent met verkopen op Bol.com. Wil je de bekendheid van je merk vergroten? Bol.com is een bekend platform, maar we bieden ook integraties met andere marketplaces zoals Amazon. Door te verkopen via een of meerdere marketplaces vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk en bereik je een aanzienlijk groter aantal potentiële klanten. Hierdoor kunnen je bestellingen toenemen, wat leidt tot meer winst. Natuurlijk is een efficiënte logistiek van essentieel belang. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken wanneer je Monta inschakelt. 

Real-time inzicht bol.com
Bol.com logistiek uitbesteden via monta

Dits is hoe we bij Monta te werk gaan:

Monta is het grootste en een van de snelst groeiende fulfilment centers in België en dé partner in e-commerce logistiek voor bedrijven die via Bol.com verkopen. Zodra producten in ons warehouse binnenkomen, worden ze grondig gecontroleerd en geregistreerd. Elk artikel wordt veilig en onder optimale omstandigheden opgeslagen in een van onze magazijnen. Vervolgens koppelen we jouw webshop-systeem en verkoopkanalen aan ons portal, waarna we direct aan de slag kunnen met orderverwerking. Vanaf dat moment regelen wij alles, van verwerking tot bezorging en terugzending, met een indrukwekkende performance garantie van 99,98%. Je kunt al binnen één week volledig operationeel zijn met Monta als je logistieke partner. 

Een ander voordeel is dat alle bestellingen die voor middernacht worden geplaatst in België, Nederland en Duitsland, de volgende dag al vroeg kunnen worden bezorgd. Bovendien bieden we een scala aan bezorgopties voor consumenten dankzij ons uitgebreide netwerk van vervoerders waarmee we samenwerken. 

Stimuleer de groei van jouw webshop

Bij Monta maken we gebruik van de nieuwste technologieën en houden we de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen we jou een optimale prestatie garanderen en zorgen voor tevredenstellende resultaten. We hebben een oprechte interesse in jou, je producten en je bedrijf, en we staan klaar om je te helpen groeien. Dankzij onze transparante werkwijze en open communicatie bouwen we langdurige relaties op met onze klanten. 

Koppel jouw webshop aan Bol.com via Monta en stimuleer de groei van je webshop en omzet. We helpen je graag op weg. Benieuwd naar hoe deze koppeling voor jouw shop kan werken? We demonstreren het graag tijdens een persoonlijke demo! 

Webshop groei door koppeling bol.com